Ζώδια – Τετάρτη 03 Οκτωβρίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Σε γενικές γραμμές είναι μία καλή μέρα που έχει όμως και τα απρόβλεπτά της που αυτά ξεκινάνε και από τον τρόπο που σκεφτόμαστε και κυρίως από τον τρόπο που τα εκφράζουμε και δεν είναι ότι δεν ξέρουμε ότι αυτά που θα πούμε μπορούν να δημιουργήσουν αντιδράσεις είναι απλώς που δε θέλουμε να τα κρατήσουμε άλλο για τον εαυτό μας. Ερωτικά υπάρχει μία φαινομενική σταθερότητα αλλά δεν υπάρχει και η απόλυτη συνεννόηση. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να ξέρουμε ότι έχουμε συμμάχους και δεν είναι άλλοι από το σύντροφό μας που θέλουμε να έχουμε την πλήρη συγκατάθεσή του και μάλιστα την αποζητάμε εντόνως! Επαγγελματικά υπάρχουν διαφωνίες που δείχνουν και την πρόθεσή μας να τραβήξουμε τα πράγματα στα άκρα… Έτσι λοιπόν μαζεύουμε επιχειρήματα να αντικρούσουμε ή να αυξήσουμε τις διαφωνίες αφού δε θέλουμε να τις παγιδεύσουμε ή δεν έχουμε άλλα αποθέματα υπομονής!

 

Είστε και εσείς που σήμερα θέλετε να μαζέψετε την οικογένεια και να έχετε έναν ενωτικό ρόλο σε αυτό με δική σας πρωτοβουλία. Ερωτικά έχετε καταλήξει ότι θέλετε να αφήσετε τις διαφορές στην άκρη έστω και προσωρινά. Θα επανέλθετε όταν είναι πιο ώριμες οι συνθήκες ή τουλάχιστον θα έχετε περισσότερο όρεξη να έρθετε σε πιο δημιουργικές διαφωνίες!

 

Δεν είστε από αυτούς που θα μείνετε σπίτι σήμερα αλλά σημασία έχει εκεί που θα πάτε να μην κάνετε υπερβολές στο φαγητό ή στο ποτό γιατί όταν θα επιστρέψετε θα χρειαστείτε χρόνο για να επανέλθετε… Ερωτικά υπάρχει μία ατμόσφαιρα που είναι τόσο εύκολο να πάρει μία άσχημη τροπή και αρκεί μία κουβέντα για να ξεκινήσει αυτό και μάλιστα δεν ξέρετε και πώς να την αποφύγετε!

 

Έχετε μεταβαλλόμενη ψυχολογία σήμερα και αυτό δε σας κάνει και τόσο καλή παρέα αλλά το ζητούμενό σας είναι να δίνετε το στίγμα σας. Ερωτικά αυτό που σας ταιριάζει είναι να δείχνετε τη δυναμική σας και μάλλον θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους και αυτό το κάνετε άκομψα και ίσως γίνετε ενοχλητικοί. Προσέξτε τις ανασφάλειές σας γιατί έχετε την τάση να καταπιέζετε τους άλλους!

 

Δυναμικοί είστε σήμερα και οδηγός σας είναι το συναίσθημα! Αυτό που δε σας ταιριάζει σήμερα είναι οι αποστάσεις, ειδικά αν ξεκινήσετε και τελικά ταλαιπωρηθείτε παραπάνω από όσο είχατε προβλέψει… Είναι αρκετά εύκολο να χάσετε τον δρόμο, ακόμα και αν έχετε ξαναπάει… Ερωτικά μη θεωρείτε ότι έχετε κατοχυρώσει κάτι γιατί αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διεκδικείτε καθημερινά!

 

Είστε σήμερα λίγο πιο εσωτερικοί και αυτό που δε θέλετε καθόλου είναι πρόγραμμα αλλά να τα αφήσετε όλα την τελευταία στιγμή… Ερωτικά είστε συγκρατημένοι και αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά είναι να βάζετε φρένο όταν μία κουβέντα μπορεί να πάρει διαστάσεις που δε θέλετε ή που ξέρετε ότι θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Προσέξτε σήμερα τα έξοδα γιατί κάτι θα σας στοιχίσει παραπάνω από όσο είχατε υπολογίσει!

 

Μία μέρα με κοινωνική διάθεση η σημερινή και μπορείτε να γίνετε η ψυχή της παρέας αλλά τελικά δε θα σας ικανοποιήσει και απόλυτα αυτό γιατί θα καταλάβετε ότι αυτός ο ρόλος έχει και υποχρεώσεις που θα σας κουράσουν. Ερωτικά η νοσταλγική σας διάθεση μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε άσκοπες συγκρίσεις… Και όχι τίποτα άλλο, δε θα σας ωφελήσει σε τίποτα!

 

Κοινωνικές υποχρεώσεις έχετε σήμερα και αν τις μπλέξετε με τις οικογενειακές τότε θα σας μείνει ελάχιστος χρόνος για να κάνετε αυτά που θέλετε. Κοινώς θα κυλήσει η μέρα σαν νεράκι χωρίς να προλάβετε να ευχαριστηθείτε ή να κάνετε αυτά που θέλετε. Ερωτικά υπάρχει μία ανυπομονησία η οποία όμως δεν είναι μόνο από τη δική σας την πλευρά. Εκκρεμεί μια συζήτηση που όμως δε θα γίνει τουλάχιστον στο βάθος που θέλετε!

 

Ευτυχώς που αντιλαμβάνεστε σήμερα-έστω και με δυσκολία- ότι οι μακρινές αποστάσεις είναι και αυτές που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα αν και μπορεί να παρασυρθείτε και να τις κάνετε με όποιο κόστος χρόνου και ταλαιπωρίας… Ερωτικά ξέρετε ότι έχετε εκκρεμότητες αλλά σίγουρα δε σας εμποδίζει να απολαύσετε την στιγμή και να δείχνετε φαινομενικά εντάξει!

 

Η σημερινή ημέρα έχει για εσάς ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα γι’ αυτό και εσείς είστε επιφυλακτικοί και βέβαια αυτό που δε θέλετε είναι να το καταλάβουν γιατί θέλετε να το κρατήσετε για τον εαυτό σας. Ερωτικά ενώ έχετε τις κατακτήσεις σας και η γοητεία σας δεν κρύβεται εσείς κρύβετε τις προθέσεις σας ή τουλάχιστον δεν εξωτερικεύεστε και μάλιστα το κάνετε επίτηδες!

 

Δεν είναι εύκολο να τους έχετε όλους ικανοποιημένους σήμερα γι’ αυτό αν βάλετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα θα κάνετε συμβιβασμούς και μάλιστα επειδή το έχετε ξανακάνει είναι κάτι που δε σας αρέσει όπως και σε κανέναν άλλωστε… Ερωτικά, έχετε ανοίξει μία πόρτα αλλά είστε ακόμα διστακτικοί για να τα κάνετε όλα όπως πρέπει!

 

Δε σας αρέσει να σας καθορίζουν το πρόγραμμα σήμερα και βέβαια δε σας αρέσει να έχουν κανονίσει κάτι και να σας έχουν συμπεριλάβει χωρίς να το ξέρετε. Ερωτικά πάντως το κρύο δεν έχει υποχωρήσει και ούτε μπορεί η μέρα αυτή να σας κάνει να αλλάξετε άποψη… Κρατάτε τις επιφυλάξεις σας ή έστω δεν είστε διαθέσιμοι στον απόλυτο βαθμό!

 

Έχετε βάλει πολλά στο πρόγραμμα για σήμερα και αυτό είναι που δε σας κάνει να ευχαριστηθείτε τις στιγμές. Ερωτικά μάλλον περιμένουν πολλά από εσάς αλλά δεν μπορείτε να εγγυηθείτε και για πράγματα που δεν είστε υπεύθυνοι… Όπως ας πούμε για το ότι θα απολαύσετε την τέλεια εξυπηρέτηση εκεί που θα πάτε που για κάποιο λόγο μπορεί να είναι κατώτερη των προσδοκιών σας!

 

Για περισσότερες εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη πάτησε εδώ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | Αστρολόγος

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *