Ζώδια – Πέμπτη 09 Αυγούστου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Σε αντίθεση με τη χαλαρότητα, τη θέρμη και τον ερωτισμό της χθεσινής ημέρας, η Πέμπτη μας σοβαρεύει απότομα, μας δημιουργεί πλήθος ανασφαλειών και μας φέρνει αντιμέτωπους με διάφορες δυσκολίες και θέματα που πρέπει να λύσουμε επειγόντως. Η επικοινωνία μας δεν είναι εύκολη, ούτε αυθόρμητη, σκεφτόμαστε πολύ πριν μιλήσουμε, μετράμε την κάθε λέξη, ενώ κάποιες ακυρώσεις ή αναβολές δοκιμάζουν την υπομονή μας. Ακόμα και στον έρωτα βγάζουμε πρακτικότητα και ρεαλισμό. Αναρωτιόμαστε μήπως το συναίσθημα μας ωθεί σε επιλογές ακατάλληλες και πρέπει να το ελέγξουμε ή ότι τα προβλήματα στη σχέση μας είναι πολλά. Όμως, μπορούμε να γεφυρώσουμε τα χάσματα, μπορούμε να βρούμε την ισορροπία μεταξύ καρδιάς και μυαλού, μπορούμε να προσπαθήσουμε ακόμα μια φορά, να το παλέψουμε και να μην αφήσουμε την αμφιβολία ή την απογοήτευση να μας νικήσει. Επαγγελματικά, κρίνουμε τα πράγματα με βάση το συμφέρον και η κάθε μας απόφαση θα παρθεί με μεγάλη προσοχή γιατί ξέρουμε ότι θα έχει συνέπειες.

 

Δε σας αρέσει καθόλου να περιορίζεστε και να ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο δρόμο, όμως μόνο έτσι δεν κινδυνεύετε να αποπροσανατολιστείτε και για αλλού να ξεκινήσετε κι αλλού να βρεθείτε στην πορεία. Επαγγελματικά φορτώνεστε με επιπλέον ευθύνες και δουλειές κάτι που δε σας αρέσει αλλά ίσως είναι συνέπεια της ανεμελιάς ή της βαρεμάρας που είχατε επιδείξει το προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχουν εύκολες σχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, όλες έχουν απαιτήσεις και παντού πρέπει να έχετε συνεργατικό κι υποχωρητικό πνεύμα, αν θέλετε να διατηρηθούν.

 

Ενδεχομένως να υπερεκτιμήσετε τις αντοχές σας, αναλαμβάνοντας οικειοθελώς δουλειές και καθήκοντα που θεωρείτε ότι μπορείτε να φέρετε σε πέρας και σίγουρα τα έχετε καταφέρει όμως πιθανόν να ξεπεράσατε τα όριά σας και τώρα η κόπωση θα κάνει την εμφάνισή της. Γι’ αυτό μην αγνοείτε τα μηνύματα που σας στέλνει το σώμα σας και βάλτε ένα φρένο. Ερωτικά ο μόνος που μπορεί να σας απαντήσει σε κάποια βασικά ερωτήματα που θέτετε είναι ο… εαυτός σας, ιδιαίτερα αν αφορούν στην καταλληλότητα ή ακαταλληλότητα ενός ανθρώπου.

 

Σας είναι δύσκολο να περιοριστείτε και προτιμάτε να κάνετε του κεφαλιού σας προκειμένου να έχετε ελευθερία κινήσεων και επιλογών όμως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να χάσετε κάποια, προκειμένου να κερδίσετε κάποια άλλα είτε στις επαγγελματικές είτε στις ερωτικές σας υποθέσεις. Το θέμα είναι τι θεωρείτε πιο σημαντικό. Το να είστε χαλαροί κι ανέμελοι και να κάνετε ό,τι σας αρέσει χωρίς να λογοδοτείτε σε κανέναν ή να μοιράζεστε προβλήματα, στιγμές και συναισθήματα και να μην νιώθετε μόνοι. Σίγουρα, η κάθε επιλογή έχει το ανάλογο τίμημα.

 

Συνηθίζετε να προσκολλάστε και παρασυρμένοι όπως είστε από όσα αισθάνεστε είναι φυσιολογικό να αρνείστε να δείτε αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σας. Ωστόσο μόνο ζημιά σας προκαλεί και σας απομακρύνει από το ευτυχισμένο τέλος που ονειρεύεστε. Είτε στα επαγγελματικά είτε στα ερωτικά οι επιλογές κάτω από συναισθηματικό βάρος και χωρίς ίχνος λογικής έχουν μάλλον απογοητευτικές συνέπειες. Κρίνετε λοιπόν σωστά τους άλλους και μη τους δίνετε αξίες που δεν έχουν ή θεωρείτε ότι αν προσφέρετε συνεχώς και βάζετε πλάτη στο τέλος θα αλλάξετε την εξέλιξη ή το χαρακτήρα τους.

 

Δεν είστε από τα άτομα που τους επιβάλλονται εύκολα καθώς δε δέχεστε εντολές και κριτική. Όμως, θα αντιληφθείτε ότι αν πάτε κόντρα σε κάποια «πρέπει» ενδεχομένως να χάσετε την εύνοια που έχετε αποκτήσει και δε σας συμφέρει, ιδιαίτερα αν αφορά στα επαγγελματικά σας και την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Αν είστε σε συζητήσεις, σκεφτείτε καλά αν μια πρόταση καλύπτει τις πάγιες ανάγκες σας πριν την αποδεχτείτε. Ερωτικά συναντάτε τοίχο απέναντί σας και θα χρειαστεί να προσπαθήσετε παραπάνω για να αποδείξετε το γνήσιο του ενδιαφέροντός σας.

 

Το πρακτικό σας πνεύμα αναλαμβάνει τα ηνία και σας προτρέπει να παραμερίσετε τα όποια συναισθήματά σας, ώστε να δείτε την πραγματικότητα. Αυτό που θέλετε με αυτό που χρειάζεται να γίνει δε φαίνεται να συνδυάζεται κι έτσι καλείστε να αποφασίσετε τι θα θυσιάσετε προκειμένου να κερδίσετε κάτι άλλο, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα επαγγελματικά σας. Η τελική απόφαση θα παρθεί δύσκολα, αφού από τη μια μπορεί να περνάτε καλά, αλλά το μέλλον είναι αβέβαιο, ενώ από την άλλη δεν… τρελαίνεστε, όμως δείχνει να υπάρχει σταθερότητα.

 

Ωραία περνάτε, ακόμα πιο ωραία διασκεδάζετε με το ενδιαφέρον που συγκεντρώνετε όμως ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις. Οι προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις θα περάσουν από κόσκινο και θα χρειαστεί να δείτε κατάματα τα προβλήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε για να τα λύσετε και να μην τα ξανασυναντήσετε μπροστά σας. Με τη λογική σαν οδηγό και όχι το συναίσθημα θα δείτε ότι πολλές από τις προσδοκίες σας είναι αστήρικτες και χρειάζεται να χαμηλώσετε κάπως τον πήχη. Από την άλλη θα επανέλθει στο προσκήνιο ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα σας χαλάσει τη διάθεση.

 

Αν οι μέχρι τώρα κρίσεις και εκτιμήσεις σας γίνονταν με βάση το τι νιώθετε τη δεδομένη στιγμή, ενδεχομένως να απογοητευτείτε, βλέποντας ότι κάποια πρόσωπα δεν άξιζαν την εύνοια ή τη συμπάθειά σας, ενώ άλλα που άξιζαν, επειδή δεν ήταν διαχυτικά απέναντί σας, δεν τα είχαν. Γι’ αυτό πρέπει τα κριτήριά σας να είναι πιο λογικά, ιδίως όταν πρόκειται για δουλειές και συνεργασίες. Στα ερωτικά σας, αν επιδιώκετε την σταθερότητα και την ασφάλεια, εκτός από την έλξη που σας ασκεί ένα άτομο, δώστε μεγαλύτερη σημασία στον χαρακτήρα του.

 

Πάνω που είχατε απογειωθεί από τα ωραία που σας συνέβαιναν θα αναγκαστείτε να προσγειωθείτε άτσαλα διαπιστώνοντας ότι αν όλα ήταν τόσο εύκολα στον έρωτα όπως φαίνονταν τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στις σχέσεις. Ενδεχομένως να παρασυρθήκατε από το πάθος και την ένταση και να μην υπολογίσατε αρκετά στοιχεία σε μια ερωτική επιλογή σας που τώρα θα σας φανεί ακατάλληλη ή προβληματική γι’ αυτό θα βάλετε τέλος όσο είναι νωρίς και δεν υπάρχει τόσο μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο. Οικονομικά, μαζεύετε το χέρι σας για να καλύψετε βασικές σας ανάγκες.

 

Είναι συνηθισμένη διαδικασία για σας να διαχωρίσετε το μυαλό από την καρδιά, προκειμένου να πάρετε αποφάσεις και μάλιστα σχεδόν πάντα υπακούτε στη φωνή της λογικής. Όταν όμως έχετε να κάνετε με επαγγελματικά θέματα, που σας τσούζουν δεν έχετε τόσο άμεσες αντιδράσεις και χάνετε εύκολα την υπομονή σας, κυρίως αν αδικείστε. Αλλά θα χρειαστεί να βάλετε στην άκρη τα συναισθήματά σας και να φερθείτε πιο συμφεροντολογικά. Ερωτικά, για να λειτουργήσει μια σχέση, ξέρετε ότι χρειάζεται δουλειά από τα δύο μέλη. Αν σηκώνετε τα βάρη εσείς ή συνεχώς παίρνετε πρωτοβουλίες μάλλον δε θα πάει μακριά η βαλίτσα.

 

Δε σας είναι καθόλου εύκολο να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ωστόσο, τα περιθώρια στενεύουν και θα αναγκαστείτε ή θα σας αναγκάσουν να το κάνετε και μάλιστα θα είναι με πιο δύσκολους όρους από πριν. Κυρίως στα εργασιακά θέματα το να περιμένετε να σας έρθει μια καλύτερη πρόταση ή δουλειά από αυτή που έχετε είναι ρίσκο γιατί υπάρχει περίπτωση να επιβεβαιώσετε το ρητό που λέει «όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα». Ερωτικά, θα διαπιστώσετε μια έλλειψη συνεννόησης ή κακή επικοινωνία κι αυτό θα σας δυσαρεστήσει.

 

Στα ερωτικά σας η λογική δε χωρά κι ενδεχομένως να σας έχει συνεπάρει τόσο ένα πρόσωπο, που δε μπορείτε να διακρίνετε τίποτα πέρα από τα… μάτια του. Όμως όσο είστε πολύ κοντά, δεν έχετε ολοκληρωμένη εικόνα. Κάντε ένα βήμα πίσω, παρατηρήστε περισσότερο τη συμπεριφορά του, δώστε σημασία σε κάποια λόγια και πράξεις του για να δείτε αν συμβαδίζουν, ώστε να γλυτώσετε από μελλοντική απογοήτευση. Επαγγελματικά και οικονομικά, μην εστιάζετε μόνο στο τι θα κερδίσετε, αλλά και στο τι είναι πιθανό να χάσετε, για να κάνετε συνειδητά την επιλογή σας.

 

Για περισσότερες εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη πάτησε εδώ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | Αστρολόγος

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

 


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *