Ζώδια – Τρίτη 07 Αυγούστου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Η Τρίτη καλωσορίζει την γλυκιά κι ευγενική Αφροδίτη στον Ζυγό που κύριος στόχο της είναι να μας κάνει πιο γοητευτικούς και να μας αναβαθμίσει κοινωνικά, αυξάνοντας τον κύκλο μας και ερχόμενοι σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους. Κι η αλήθεια είναι ότι θα είναι αρκετά εύκολο αφού οι καλοί τρόποι, το στιλ, το πνεύμα συμβιβασμού, το χαμόγελο και τα όμορφα λόγια ανοίγουν πόρτες για δημόσιες σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Από την άλλη, θα επιδιώξουμε την ομορφιά και την αρμονία τόσο σε μας όσο και στο περιβάλλον ή τις σχέσεις μας και θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσεγμένη και καλαίσθητη εμφάνιση, ίσως μάλιστα είναι βασικό κριτήριο επιλογής μας. Στον ερωτικό τομέα, το ανάλαφρο ερωτικό παιχνίδι θα κυριαρχήσει, όμως το ζητούμενό μας είναι η συντροφικότητα κι όχι μόνο οι απολαύσεις. Θέλουμε να διώξουμε την μοναξιά μας, να βρούμε το ταίρι μας και να δημιουργήσουμε ένα σταθερό δεσμό γι’ αυτό είμαστε διατεθειμένοι να αμβλύνουμε διαφορές με ανθρώπους και να εστιάσουμε στα κοινά που μας ενώνουν.

 

Με την Αφροδίτη να περνά στον 7ο ηλιακό σας οίκο θα αισθάνεστε ότι υπερέχετε ξεκάθαρα έναντι των άλλων στο ερωτικό παιχνίδι, εφ’ όσον και το σεξαπίλ σας θα εκτοξευθεί και η γοητεία σας θα είναι τέτοια,που δε θα περάσετε απαρατήρητοι ακόμα κι αν το θέλετε. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας, να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις για να επέλθει η ισορροπία αλλά και η βελτίωση σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας, επαγγελματικές κι ερωτικές ή να δημιουργήσετε καινούργιες, με αρκετά καλές προοπτικές.

 

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, περνά στον Ζυγό, οπότε κι εσείς θα χαλαρώσετε, θα διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη ευκολία αλλά και διπλωματία τα θέματα της δουλειάς σας, θα έχετε βοήθειες και βελτίωση στις συναδελφικές σας σχέσεις. Θα ξεχάσετε άγχη και προβλήματα κι οι ρυθμοί σας θα είναι πιο ήρεμοι. Αν μάλιστα είστε σε διακοπές, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκουράσετε μυαλό και σώμα. Μια προσοχή πάντως τη χρειάζεστε στη διατροφή σας γιατί η αντίστασή σας στους γευστικούς πειρασμούς θα είναι ανύπαρκτη κι εκτός από ευχαρίστηση, πιθανόν να πάρετε και βάρος.

 

Διασκεδάσεις, ξενύχτια, καινούργιες γνωριμίες αλλά και μεγάλη ερωτική διάθεση σας προσφέρει η Αφροδίτη στον επίσης αέρινο Ζυγό οπότε δεν αποκλείεται να βάλετε τώρα τις βάσεις για μια σχέση αφού κι εσείς θα στραφείτε στην αναζήτηση του ανθρώπου εκείνου που θα μπορείτε να συνυπάρξετε. Μέχρι όμως τότε τα φλερτ και τα παιχνίδια θα δίνουν και θα παίρνουν. Από την άλλη, καινούργια ενδιαφέροντα, φιλίες κι όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα θα σας κάνουν να νιώσετε ευτυχείς και τυχεροί που περιστοιχίζεστε από άτομα που σας νοιάζονται. Αν έχετε παιδιά θα λάβετε αρκετές χαρές.

 

Με την Αφροδίτη πλέον στον 4ο οίκο σας, οι οικογενειακές σας σχέσεις θα συσφιχθούν ή θα βελτιωθούν σημαντικά, αφού κι εσείς θα είστε πιο υποχωρητικοί ή με θετικότερη διάθεση απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, θα ξεπεράσετε κάποια προβλήματα σχετικά με ένα ακίνητο, ενώ θα μπορέσετε να κάνετε και αλλαγές που ενδεχομένως να ονειρευόσασταν στο σπίτι σας. Από την άλλη, όντας πιο κοινωνικοί κι εξωστρεφείς, θα γνωριστείτε με καινούργιους ανθρώπους που δεν αποκλείεται να σας βοηθήσουν κι επαγγελματικά, όπως επίσης ένα ελκυστικό και ευγενικό πρόσωπο θα κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

 

Με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό σας οίκο, η παρουσία σας θα γίνεται αισθητή όπου κι αν βρίσκεστε, θα προσελκύετε το ενδιαφέρον και θα κάνετε εύκολα νέες επαφές. Η συμπάθεια προς το πρόσωπό σας θα είναι μεγάλη και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε υποθέσεις σας, ακόμα και επαγγελματικές, να επικοινωνήσετε ιδέες σας και να συζητήσετε διάφορες προτάσεις. Μικρές αποδράσεις, αλλά και μια πιο ανέμελη καθημερινότητα είναι μάλλον πιθανά, ενώ και οι σχέσεις σας με τους συγγενείς σας θα βελτιωθούν. Ίσως αναβαθμίσετε και τον τεχνικό εξοπλισμό σας.

 

Και η Αφροδίτη στον Ζυγό σας επιφυλάσσει όμορφες καταστάσεις και μάλιστα θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, να κάνετε επικερδείς συμφωνίες ή να αποκτήσετε συγκεκριμένα υλικά αγαθά που θέλατε πολύ. Ίσως μάλιστα προβείτε και σε αγορές προσωπικών ειδών ή καλλυντικών για να αρέσετε περισσότερο. Κι ερωτικά όμως θα βοηθήσει, κάνοντάς σας πιο ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο, οπότε προβλέπονται ενδιαφέρουσας καλοκαιρινές νύχτες. Αν είστε σε σχέση, τα αισθήματά σας για το ταίρι σας θα αναζωπυρωθούν και θα είστε όπως και τον πρώτο καιρό που ήσασταν μαζί.

 

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και έχετε κάθε λόγο να αισθάνεστε όμορφα, αφού αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σας, μονοπωλείτε το ενδιαφέρον και η βελτίωση της προσωπικής σας ζωής είναι σχεδόν δεδομένη. Θα έχετε εύνοια τόσο στα ερωτικά σας και τη σχέση σας, όσο και τις συνεργασίες και τα οικονομικά σας, ενδεχομένως μάλιστα να κάνετε μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή σας που θα συγκεντρώσει σχόλια θαυμασμού και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας οπότε θα φλερτάρετε με άνεση, θα είστε πιο θετικοί στα ανοίγματα και σε καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν σαν στόχο ένα μόνιμο δεσμό.

 

Η Αφροδίτη μπαίνει στον 12ο οίκο σας δίνοντάς σας το έναυσμα να χαλαρώσετε, να αποβάλλετε άγχη και αρνητικές σκέψεις και να φροντίσετε περισσότερο την ψυχική και σωματική σας υγεία. Δεν αποκλείεται το τρέχον διάστημα να σας γίνει μια πρόταση επαγγελματική που όμως θα την κρατήσετε μυστική, μέχρι να «κλείσει», όπως επίσης και να μάθετε πληροφορίες που αφορούν στη δουλειά σας που θα σας βοηθήσουν αρκετά. Στα «κρυφά» και μακριά από τα φώτα μπορεί να πλεχτεί κι ένα ερωτικό ειδύλλιο που θα σας κρατά σε εγρήγορση.

 

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον 11ο οίκο σας θα αυξήσετε κατά πολύ τον κοινωνικό σας κύκλο με καινούργιες επαφές, καθώς θα κυκλοφορείτε περισσότερο, θα διασκεδάζετε συχνά, ενδεχομένως να ξεκινήσετε και ένα νέο χόμπι ή να γίνετε μέλος μιας ομάδας. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε και πρόσωπα που θα σας προσφέρουν ακόμα και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές ή έχουν διασυνδέσεις. Φιλίες και φλερτ θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο ευχάριστη, ενώ είναι πιθανό μέσω κάποιων να έρθετε κοντά με ένα άτομο που θα σας γοητεύσει και να δημιουργηθεί ερωτικό ειδύλλιο.

 

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει θετικά τα επαγγελματικά σας ενώ η κατάσταση στο περιβάλλον της δουλειάς σας φαίνεται να βελτιώνεται κατά πολύ και οι εντάσεις να εκλείπουν. Είναι πιθανό να σας γίνει μια πρόταση που θα σας παρέχει πολλά από αυτά που θέλατε ή και κυνηγούσατε διακαώς, όπως επίσης, να ανοίξει πιο εύκολα μια πόρτα που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Οφείλετε λοιπόν να αντιδράσετε γρήγορα και να μη φάτε χρόνο με δισταγμούς διαφορετικά θα χάσετε μοναδικές ευκαιρίες. Επιπλέον, μπορεί να τραβήξετε το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ισχυρού ή με υψηλή κοινωνική θέση προσώπου.

 

Με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σας η καθημερινότητά σας γίνεται πιο όμορφη, ίσως μάλιστα προκύψει κι ένα ταξίδι αναψυχής ή να κάνετε επαφές με το εξωτερικό που θα έχουν επαγγελματικό ενδιαφέρον. Μια πρόταση που θα σας γίνει θα σας φανεί αρκετά ενδιαφέρουσα ενώ νομικά γραφειοκρατικά ή θέματα σπουδών θα έχουν θετική έκβαση. Από την άλλη κι εσείς θα γλυκάνετε, θα ρίξετε λίγο τους τόνους και θα γίνετε πιο συζητήσιμοι και συνεργατικοί.

 

Η Αφροδίτη περνά στον 8ο οίκο σας και επανέρχεστε δυναμικά στο ερωτικό προσκήνιο για να εξαργυρώσετε τους… κερδισμένους σας πόντους. Ένας γλυκός έρωτας ενδέχεται να σας συνεπάρει που μπορεί μεν να μην εξελιχθεί ραγδαία αλλά ακόμα καλύτερα για σας καθώς θα συμβαδίζει με τους δικούς σας ρυθμούς.

 

Για περισσότερες εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη πάτησε εδώ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | Αστρολόγος

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

 


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *