Zώδια – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 06 Αυγούστου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Μες στην καλή χαρά θα είναι η Δευτέρα, γεμάτη όμορφες στιγμές, κέφι και αισιοδοξία! Τυχεροί και τυχερές όσοι κι όσες ξεκινούν σήμερα τις διακοπές τους, αλλά κι οι υπόλοιποι που είτε γύρισαν είτε δεν ήρθε η ώρα τους να φύγουν δε θα κακοπεράσουν, αφού θα έχουν κι αυτοί τις ευκαιρίες τους να περάσουν όμορφα και να διασκεδάσουν. Με διάθεση «όσα πάνε κι όσα έρθουν», δε σκοτιζόμαστε για τίποτα, ξεχνάμε προβλήματα και ταλαιπωρίες και κοιτάμε μπροστά με θετικότητα και ελπίδα. Ανεμελιά, χαλαρότητα, ενθουσιασμός που φτάνει στα ύψη, γέλιο, αλλά και υπερβολές κι επιπόλαιες ή ανώριμες συμπεριφορές είναι πιθανά. Ο έρωτας εμψυχωτικός και συναρπαστικός ταυτόχρονα, εμφανίζεται τυχαία και μας συνεπαίρνει. Ωστόσο, όσα κι αν υπόσχεται, όσα και αν μας τάζει, καλό θα ήταν να μην τα δέσουμε κόμπο. Ας κοιτάξουμε μόνο να ευχαριστηθούμε το τώρα, χωρίς να περιμένουμε τίποτα για μετά. Επαγγελματικά υπάρχει εύνοια και έχουμε τη δυνατότητα επέκτασης ή να πετύχουμε κάτι μεγάλο αρκεί μόνο να έχουμε επίγνωση των ικανοτήτων και των συνθηκών γιατί η απερισκεψία και η έκθεση μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

Οι επιθυμίες σας είναι πολλές και οι ευκαιρίες για να τις ικανοποιήσετε αρκετές. Και δε χρειάζεται να λογοδοτήσετε γιατί θέλετε να προσφέρετε τα καλύτερα στον εαυτό σας αφού νιώθοντας εσείς χορτάτοι μπορείτε να προσφέρετε και στους ανθρώπους που αγαπάτε. Εύνοια έχετε ακόμα και για να αυξήσετε τα οικονομικά σας κι ίσως σας έρθουν κάποια χρήματα που όμως πρέπει να τα διαχειριστείτε προσεκτικά και να μην τα σπαταλήσετε σε αχρείαστες αγορές και διασκεδάσεις. Ερωτικά σας περιμένουν αρκετές και όμορφες εμπειρίες που βέβαια κι αν δεν στοχεύετε στο μόνιμο, θα περάσετε πολύ πιο ωραία.

 

Είστε αισιόδοξοι και θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες που θα σας κάνουν να ελπίσετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Δεν αποκλείεται να συνάψετε μια συνεργασία που θα είναι επικερδής, όπως επίσης και να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα ή σχετικά με ένα ακίνητο, αλλά και να λάβετε ένα δώρο από το ταίρι σας. Από την άλλη όμως, θα πρέπει να παραμείνετε σε επαφή με τη… γη και να μην παρασύρεστε από μεγάλες υποσχέσεις και αυτό ισχύει τόσο στα επαγγελματικά, όσο και τα ερωτικά σας, αν είστε μόνοι γιατί πιθανόν αρκετά να μη γίνουν.

 

Καλείστε να επικοινωνήσετε, να μιλήσετε για τις σκέψεις και τα σχέδιά σας γιατί θα βρείτε ανθρώπους πρόθυμους να σας ακούσουν και ενδεχομένως να σας στηρίξουν. Ερωτικά, με όσα σας πουν, θα νιώσετε μοναδικοί κι ανεπανάληπτοι θυμηθείτε όμως ότι επικρατεί μια υπερβολή οπότε μην αρχίσετε να χοροπηδάτε από τη χαρά σας, θεωρώντας ότι βρήκατε το άλλο σας μισό. Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει αύριο. Επαγγελματικά ιδέες και προτάσεις θα εμφανιστούν από το πουθενά, να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μην απορρίψετε τίποτα.

 

Χαράς ευαγγέλια και σε σας που παρά τα εμπόδια που συναντάτε, θα υπάρξουν και ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τόσο οικονομικές, όσο και ερωτικές. Δεν αποκλείεται να εισπράξετε επιπλέον χρήματα ή που σας τα χρωστούσαν ή να πετύχετε έναν ευνοϊκό διακανονισμό ή μια συμφωνία που θα σας αποφέρει επιπλέον έσοδα. Ερωτικά οι επιλογές σας είναι αρκετές και το παιχνίδι αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον, με τα φλερτ και τις προτάσεις να σας βάζουν σε πειρασμό, όμως οι υψηλές προσδοκίες που έχετε ίσως να μην πραγματοποιηθούν. Φροντίστε να περάσετε καλά σήμερα κι αύριο βλέπετε…

 

Η μέρα δε θέλει έγνοιες και μιζέριες, θέλει κέφι και αισιοδοξία και όχι μόνο σας ταιριάζει γάντι αλλά θα φέρει και αρκετά τυχερά που θα πρέπει να τα διακρίνετε άμεσα και να τα εκμεταλλευτείτε. Κυκλοφορήστε, ξανοιχτείτε, ελάτε σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους, ρισκάρετε για να αυξηθούν κι οι προοπτικές σας και επαγγελματικά. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλύσετε διάφορα θέματα αλλά και να πετύχετε το παραπάνω, αρκεί να πιέσετε για ένα είδος δέσμευσης και μη μείνετε σε υποσχέσεις. Ερωτικά μια γνωριμία θα την κάνετε, σχετική όμως με το τι ζητάτε εσείς στην παρούσα φάση.

 

Τα μάτια σας λάμπουν και η χαρά σας δεν κρύβεται, καθώς θετικές ειδήσεις και εξελίξεις σας ανεβάζουν τη διάθεση ενώ φαίνεται να κερδίζετε και τις εντυπώσεις κάποιων σημαντικών ανθρώπων κάτι που βοηθά και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Εν τούτοις, κρατήστε μικρό καλάθι για το αν θα γίνουν όλα όσα σας τάζουν. Ερωτικά,θα πείτε αυτά που θέλετε ή θα ακούσετε αυτά που περιμένατε καιρό και θα μείνετε με την αίσθηση ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν άμεσα. Μια γνωριμία σε ταξίδι ή στις διακοπές σας θα σας ανεβάσει και την αυτοπεποίθηση.

 

Θα βγείτε θα συναντήσετε φιλικά πρόσωπα, θα διασκεδάσετε κι ας είναι καθημερινή, θα φλερτάρετε και ας ξέρετε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό, γενικά θα αφήσετε λίγο λάσκα τα λουριά σας για να απολαύσετε όλα όσα κάνουν τη ζωή σας ομορφότερη ή τουλάχιστον για να ξεχάσετε ό,τι σας τη δυσκολεύει. Οι κατακτήσεις σας θα αυξηθούν, αλλά θα πρέπει να κάνετε σωστή διάκριση και να μην σταθείτε μόνο στην επιφάνεια. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν προτάσεις ή προοπτικές που δείχνουν υποσχόμενες μια σημαντική βελτίωση της κατάστασής σας αλλά χρειάζονται έρευνα πριν τις αποδεχτείτε.

 

Κοινωνικοί, εξωστρεφείς και με πολύ καλή διάθεση, θα γνωρίσετε αρκετούς ανθρώπους, θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας και φυσικά θα έχετε και τα τυχερά σας στα ερωτικά. Όμως επικεντρωθείτε στο πώς θα περάσετε καλά. Χαρείτε το παιχνίδι και μην κολλάτε στο αν υπάρχουν μελλοντικές προοπτικές. Επίσης ίσως σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με κάποια ισχυρά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικούς σας στόχους. Αν δεν… καβαλήσετε το καλάμι και δεν αφήσετε να σας φουσκώσουν τα μυαλά, τότε τα οφέλη που θα αποκομίσετε θα είναι αρκετά.

 

Είστε ξεσηκωμένοι και διαπιστώνετε ότι για το μόνο πράγμα που δεν έχετε όρεξη είναι η δουλειά, τα γραφειοκρατικά και γενικά οτιδήποτε κάνει την καθημερινότητά σας κουραστική και μονότονη. Αν βέβαια είστε σε διακοπές τίποτα από αυτά δε θα σας απασχολήσει και μάλιστα θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε, ακόμα και να το ξενυχτήσετε παρέα με φίλους και πρόσωπα του στενού σας κύκλου. Ερωτικά, το μάτι σας παίζει, γνωρίζεστε, φλερτάρετε και οι πειρασμοί δε σας αφήνουν σε ησυχία, αλλά, μην έχετε την απαίτηση να ισχύουν τα ίδια και αύριο…

 

Θα φροντίσετε να απολαύσετε τη μέρα στο έπακρο, ενώ ερωτικά δε θα έχετε αντίπαλο, αφού η έντονη σεξουαλικότητά σας σε συνδυασμό με τη χαλαρότητα ελκύουν, κι όποιο πρόσωπο θελήσετε θα το κερδίσετε. Το τι θα το κάνετε μετά εξαρτάται από πολλά, κυρίως όμως από το αν καλύπτει βασικές σας ανάγκες. Έχετε όμως κατά νου ότι της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά, οπότε μη βιάζεστε. Επαγγελματικά και οικονομικά από την άλλη όσο δεν ξεφεύγετε από το μέτρο, ζητώντας τον ουρανό με τα άστρα, τόσο πιο κερδισμένοι θα είστε.

 

Είστε έξυπνοι και ταλαντούχοι αλλά χρειάζεστε και τη συμβολή της τύχης για να πετύχετε τους στόχους σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, οπότε καλό θα ήταν να τα κυνηγήσετε λίγο περισσότερο τώρα που έχετε την ευκαιρία και μην το ρίξετε μόνο στην καλοπέραση και τις ανέσεις που προσφέρει η μέρα. Το να κάνετε τις επαφές σας ή να επιδιώξετε μια καινούργια γνωριμία ή συνεργασία μπορεί να αποβεί πολύ θετικό στο άμεσο μέλλον. Ερωτικά δεν κυνηγάτε τη σχέση και τη διάρκεια, αλλά να ξεδώσετε κι αυτό μάλλον είναι προς όφελός σας στην παρούσα φάση. Αν είστε σε σχέση, να αναμένετε όμορφες εκπλήξεις.

 

Έτσι κι αλλιώς δεν είστε άνθρωποι που περιορίζονται ή καταπιέζονται, οπότε θα είστε μια χαρά με το χύμα κλίμα που επικρατεί και μάλιστα θα προσαρμοστείτε πολύ γρήγορα για να περάσετε κι εσείς όμορφα. Ερωτικά, ελκύετε ελεύθερα και μη πρόσωπα οπότε αν ενδιαφέρεστε για σταθερό δεσμό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας γιατί τώρα μπορεί να χαρείτε, στο άμεσο μέλλον όμως θα ταλαιπωρηθείτε. Επαγγελματικά είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και τις συζητάτε, όμως οφείλετε να ακούσετε τη διαίσθησή σας. Πιθανό πάντως είναι να λάβετε ένα δώρο ή έξτρα παροχές.

 

Για περισσότερες εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη πάτησε εδώ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | Αστρολόγος

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *