Ζώδια – Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 03 Αυγούστου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Η Παρασκευή έρχεται να μας ξεσηκώσει, να μας βάλει σε θέση μάχης και να μας ξαναδώσει το χαμένο ενθουσιασμό και τη ζωντάνια μας. Ο χρόνος κυλά γρήγορα και εμείς δεν πρέπει να μείνουμε πίσω, αλλά να αποκτήσουμε ταχύτατα αντανακλαστικά και να ανταποκριθούμε, χωρίς ενδοιασμούς, δισταγμούς κι αμφιβολία. Ο έρωτας εισβάλλει σχεδόν στη ζωή μας, μας συναρπάζει, μας προκαλεί και δε μας τάζει τίποτα. Είναι άμεσος, ευθύς, μας υπόσχεται μόνο το «τώρα» και ό,τι ζήσουμε, που θα είναι μοναδικό κι ακόμα κι αν μας φοβίζει το προσωρινό, είναι δύσκολο θα αντισταθούμε στον πειρασμό.

 

Την Παρασκευή θα είστε μέσα στην παρόρμηση και τον ενθουσιασμό και μάλιστα αν βρίσκεστε σε διακοπές δύσκολα θα συγκρατηθείτε κυρίως όταν βλέπετε ότι η σεξουαλικότητα που εκπέμπετε έχει θετική ανταπόκριση. Το Σαββατοκύριακο, όσον αφορά στον οικονομικό τομέα οι κινήσεις σας πρέπει να είναι προσεκτικές και μελετημένες και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Μια συμφωνία ή πρόταση που θα σας γίνει ενδεχομένως να σας βγάλει από ένα αδιέξοδο οπότε καλό θα ήταν να την αποδεχτείτε. Από την άλλη είναι πιθανό να βρείτε το πρόσωπο που σας δίνει την αίσθηση ότι θα ζήσετε μαζί του μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες. Ωστόσο δε θα είναι εύκολο να το κερδίσετε, χωρίς να του προσφέρετε συναισθηματική κυρίως εξασφάλιση.

 

Ενδεχομένως να έχετε μια τάση να απομακρυνθείτε για λίγο από το προσκήνιο, να ηρεμήσετε πνευματικά και συναισθηματικά και να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας. Πιθανόν να έχετε κάποια διλήμματα προσωπικά ή επαγγελματικά που αν δεν τα λύσετε, δε θα μπορέσετε να περάσετε σε δράση. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο θα ανακτήσετε τη σιγουριά, το πείσμα και τη δύναμή σας και οτιδήποτε θέλετε, θα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε. Ερωτικά, διανύετε μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας και κάθε έξοδός σας φέρνει και καινούργιες γνωριμίες. Αν δεν υπερβάλλετε σε απαιτήσεις, ζητώντας όλο και περισσότερα που λανθασμένα πιστεύετε ότι σας ανήκουν, τότε οι πιθανότητες για δημιουργία μιας σχέσης και μάλιστα με διάρκεια είναι πολλές.

 

Την Παρασκευή θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ενεργητικοί και θα έχετε τη δυνατότητα όχι μόνο να διασκεδάσετε με την παρέα ή τα αγαπημένα σας άτομα ή να φλερτάρετε, αλλά να κάνετε κι ένα άνοιγμα για να διευρύνετε τον κύκλο σας με ανθρώπους που έχουν διασυνδέσεις και μέσα που μπορούν να σας βοηθήσουν και επαγγελματικά. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο η διάθεσή σας θα είναι ασταθής, ενδεχομένως γιατί σε εργασιακά ή προσωπικά θέματα η εικόνα που έχετε δεν είναι σαφής και δεν ξέρετε πώς να τα χειριστείτε. Αυτό που χρειάζεται είναι να επαναπροσδιορίσετε κάποιους στόχους σας και να περιμένετε να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση και φυσικά να μη βιάζεστε.

 

Θέματα επαγγελματικής φύσεως θα σας απασχολήσουν την Παρασκευή ίσως μάλιστα να διευθετήσετε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, πριν τις διακοπές σας γι’ αυτό θα είστε στο πόδι σχεδόν όλη την ημέρα. Ενδεχομένως μάλιστα από την ένταση ή την πίεση του χρόνου να προκληθούν και εντάσεις που ευτυχώς θα εκτονωθούν σύντομα. Το Σαββατοκύριακο θα χαλαρώσετε, θα διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας, μπορεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μπορούν να σας παρέχουν βοήθειες αλλά και προσβάσεις και θα διασκεδάσετε με την παρέα σας. Από την άλλη είναι πιθανό να κάνετε μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που μπορεί μεν να ξεκινήσει ως φιλική στην πορεία όμως να εξελιχθεί σε καθαρά ερωτική.

 

Την Παρασκευή θα έχετε αρκετές επαφές, ενδεχομένως να ταξιδέψετε για να πάτε στον προορισμό που έχετε επιλέξει για τις διακοπές σας, όπως, επίσης, θα συναντηθείτε με συγγενείς σας, αλλά θα κάνετε και τις βόλτες και τις γνωριμίες σας. Το Σαββατοκύριακο ίσως έχετε μια ανησυχία για ένα επαγγελματικό σας ζήτημα, όμως θα προσπαθήσετε να το ξεχάσετε και να ευχαριστηθείτε τις στιγμές που θα περάσετε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθετε και σε αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο, καθώς θα νιώσετε ότι σας πιέζει ή περιμένει από σας θαύματα. Ερωτικά έχετε εύνοια, τραβάτε την προσοχή, σας προσεγγίζουν, αλλά για το κάτι παραπάνω, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε αρκετά και να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις ενδεχομένως και να διεκδικήσετε με μεγαλύτερη επιμονή το πρόσωπο που θέλετε.

 

Την Παρασκευή ενδεχομένως να σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, ίσως κάνετε κάποιες πληρωμές που είναι απαραίτητες ή αγορές που χρειάζονται, με αποτέλεσμα το αποθεματικό σας να μειωθεί. Τουλάχιστον όμως θα ξενοιάσετε και θα μπορείτε να απολαύσετε χαλαροί το Σαββατοκύριακο. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο σας πρόσωπα που θα σας φανούν χρήσιμα σε επαγγελματικά σας ζητήματα ή για να ξεμπλέξετε μια υπόθεσή σας, ενώ δεν αποκλείεται να ερευνήσετε μια προοπτική που θα εμφανιστεί. Ερωτικά μια τυχαία γνωριμία θα σας χαροποιήσει, αφού θα βρείτε αρκετά κοινά σε απόψεις και αντιλήψεις. Πιθανόν να μην έχετε κάτι πονηρό στο νου σας, μην απορήσετε όμως αν στην πορεία δεθείτε με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

Μια ένταση με τον άνθρωπό σας είναι πιθανή την Παρασκευή, ενδεχομένως εξ αιτίας της πιεστικής ή της εγωιστικής συμπεριφοράς του, που θα σας ενοχλήσει αρκετά. Καλό θα ήταν όμως να μη σιωπήσετε και να τη θίξετε άμεσα, ώστε να μην επαναληφθεί. Το Σαββατοκύριακο θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε και μάλιστα χωρίς να πιεστείτε πολύ σε κάποιες υποχρεώσεις σας αλλά θα κάνετε κόπο να αποφύγετε κάποια έξοδα, που θα είναι αναγκαστικά. Πάντως δεν αποκλείεται να σας γίνει και μια πρόταση που θα σας φανεί συμφέρουσα. Ερωτικά ένα πρόσωπο δείχνει γοητευμένο από σας κι εφ’ όσον δε σας είναι καθόλου αδιάφορο πιθανόν να του δώσετε μια ευκαιρία. Αν είστε σε σχέση, οι στιγμές που θα περάσετε με το ταίρι σας θα είναι μοναδικές.

 

Την Παρασκευή θα ασχοληθείτε με διάφορα εργασιακά σας ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να αγχωθείτε γιατί οι δουλειές είναι πολλές κι ο χρόνος σας περιορισμένος. Όλη αυτή η πίεση μπορεί να σας δημιουργήσει πονοκέφαλο, μεταφορικά και κυριολεκτικά, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της ημέρας να είστε εξαντλημένοι. Το Σαββατοκύριακο πάντως η δημοφιλία σας θα αυξηθεί και θα σας προσεγγίζουν αρκετοί άνθρωποι είτε γιατί επιδιώκουν μια επαγγελματική σχέση μαζί σας είτε γιατί θέλουν να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Με τις επιλογές που έχετε μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε στόχο σας, αν βέβαια εκμεταλλευτείτε σωστά την εύνοια που έχετε και δεν πάρουν τα μυαλά σας αέρα. Με τον άνθρωπό σας όμως θα περάσετε λίγο δύσκολα καθώς η επιμονή του σε κάποια θέματα θα είναι μεγάλη.

 

Η καλύτερη μέρα σας θα είναι η Παρασκευή, καθώς θα νιώσετε πιο χαλαροί και απελευθερωμένοι, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε σε διακοπές όπου η καλή διάθεση αλλά και η τάση σας να ζήσετε συναρπαστικές στιγμές μπορεί να σας φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που μαζί του θα έχετε τη δυνατότητα να τα βιώσετε. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο δε θα είστε τόσο ενεργητικοί, ίσως οι αντοχές σας να σας εγκαταλείπουν και θα σκέφτεστε να κάνετε ακόμα και δουλειές που είναι απαραίτητες. Γι’ αυτό θα φροντίσετε να ξεκουραστείτε, να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, με περισσότερες ώρες ύπνου, χαλάρωσης, αλλά και διατροφή, αν και είναι πιθανό να ξεφύγετε λίγο με το φαγητό.

 

Την Παρασκευή θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι σας, ίσως κάνετε κάποια αγορά ή απαραίτητα ψώνια, αλλά και ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα ιδίως αν ετοιμάζεστε να αναχωρήσετε. Από την άλλη μια ένταση είναι πιθανή με μέλος της οικογένειάς σας εξ αιτίας της ξεροκεφαλιάς του. Το Σαββατοκύριακο όμως αναμένεται αρκετά πιο ήρεμο, θα περάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής και δε θα σας απασχολήσουν ούτε επαγγελματικά, ούτε οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα και μια έξοδος με τον άνθρωπό σας για να ξεσκάσετε. Ερωτικά παρά το ότι συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον προς το παρόν όλα είναι φλου και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ερευνάτε επιλογές και να περιμένετε.

 

Την Παρασκευή θα έχετε αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να φύγετε κιόλας είτε για Σαββατοκύριακο είτε γιατί ξεκινούν οι διακοπές σας. Ό,τι κι αν κάνετε, ο ενθουσιασμός και το κέφι θα σας κατακλύσει γι’ αυτό θα περάσετε καλά με φίλους αλλά και στενά συγγενικά σας πρόσωπα. Το Σάββατο αλλά και την Κυριακή το σπίτι και η οικογένειά σας έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς θα χρειαστεί να καλύψετε κάποιες βασικές ανάγκες και ίσως να κάνετε κάποιες δουλειές ή αλλαγές για να αξιοποιήσετε περισσότερο ένα χώρο, όπως και μια συζήτηση για να ξαναβάλετε στη θέση τους κάποια πράγματα. Ερωτικά, μέσα από το περιβάλλον σας μπορεί να σας γίνει μια δελεαστική πρόταση, την οποία θα αποδεχτείτε. Όμως, στην πορεία θα ανακαλύψετε ότι οι επιδιώξεις σας διαφέρουν.

 

Η Παρασκευή μπορεί να σας έχει σε εγρήγορση, ενδεχομένως για να καλύψετε κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις, αλλά και να κάνετε έναν υποτυπώδη προϋπολογισμό για να μην ξεφύγετε και χαλάσετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα χρειάζονται γιατί αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ εύκολο να αφεθείτε στις επιθυμίες σας. Το Σαββατοκύριακο, μια συζήτηση θα σας προσφέρει κάποιες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να διαπραγματευτείτε καλύτερα μια επαγγελματική ή προσωπική σας υπόθεση. Ερωτικά, όλα είναι στον σωστό δρόμο και εξαρτάται καθαρά από σας πώς θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για να πετύχετε όσα επιδιώκετε. Πάντως αν παρά τα συναισθήματά σας κρατάτε και την επαφή σας με την πραγματικότητα τα πράγματα θα έχουν θετική έκβαση.

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

 


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *