Ζώδια – Πέμπτη 05 Ιουνίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Όχι μόνο ανεβαίνουν οι ρυθμοί την Πέμπτη αλλά και το κέφι μας αφού η τύχη αποφασίζει να παρέμβει και να αλλάξει προς το θετικό πολλές καταστάσεις. Ο τροχός φαίνεται να γυρίζει φέρνοντας ευκαιρίες, δώρα κι επιτυχίες σε διάφορους τομείς, ενώ θα έχουμε αισιοδοξία και θα αναπτερωθούν οι ελπίδες μας, ξεχνώντας τα άγχη ή τα προβλήματά μας, έστω και για λίγο.

 

Η αισιοδοξία και η προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον σας καταλαμβάνει, αφού οι εξελίξεις σε ένα κληρονομικό ή οικονομικό σας θέμα είναι θετικές.

 

Ευνοείστε και μάλιστα αρκετά, ενώ θα έχετε τη στήριξη του περιβάλλοντός σας αλλά και βοήθειες ανθρώπων που έχουν τα μέσα να σας προωθήσουν κατάλληλα.

 

Θα κάνετε αρκετές και επιτυχημένες επαφές, αφού όχι μόνο θα περάσετε τις ιδέες σας αλλά θα βρείτε και φανατικούς υποστηρικτές, πρόθυμους να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί σας…

 

Η τύχη σας καλεί να την ακολουθήσετε κι εσείς οφείλετε να παραμερίσετε τους ενδοιασμούς και τις ανασφάλειές σας και να της κάνετε το χατίρι γιατί θα βγείτε κερδισμένοι…

 

Μικρές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, μια αγορά για το σπίτι σας είναι κάποια από αυτά που θα σχηματίσουν ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σας!

 

Ένας ούριος άνεμος φυσά στα εργασιακά σας ζητήματα οπότε σας δίνεται η δυνατότητα να μειώσετε και σεις τους εντατικούς ρυθμούς σας και να απολαύσετε χαλαρές στιγμές.

 

Επικρατεί ένα χαλαρό έως χύμα κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όχι όμως ότι κι εσείς είστε εκατό τοις εκατό αφοσιωμένοι στο έργο σας και δεν βαριέστε…

 

Η τύχη σχεδόν πάντα είναι με το μέρος σας και τώρα πιθανόν να σας φέρει μπροστά σε μια κοινωνική επιτυχία που θα έχει αντίκτυπο και στα επαγγελματικά σας!

 

Έχετε κάθε λόγο να χαίρεστε, καθώς βλέπετε κάποιες προσπάθειές σας να αποδίδουν στον εργασιακό ή οικονομικό τομέα και μάλιστα ίσως να έχετε και ένα κέρδος που δεν υπολογίζατε.

 

Είναι μάλλον η τυχερή σας μέρα, τόσο από άποψη επαγγελματικών όσο και διαπροσωπικών σχέσεων φαίνεται τα πράγματα να εξελίσσονται καλύτερα του αναμενόμενου.

 

Τα καλά νέα έρχονται από τα επαγγελματικά σας, όπου είτε θα επιβεβαιωθείτε για τις επιλογές σας είτε θα πάρετε τα εύσημα για το χειρισμό μιας υπόθεσης που είχε θετικό αποτέλεσμα.

 

Η ψυχολογία σας θα είναι καλή, τα θετικά συναισθήματα θα σας καταλάβουν, ενώ το κερασάκι στην τούρτα θα είναι κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που περιμένατε καιρό!

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *