Ζώδια – Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 29 Ιουνίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Η Παρασκευή έρχεται να μας βάλει και πάλι σε καλοκαιρινό κλίμα και να ζεστάνει τις καρδιές μας, μετά τη χθεσινή Πανσέληνο. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα αναπτερώνεται το ηθικό μας,σκεφτόμαστε θετικά και ενισχύεται η δύναμη και η αυτοπεποίθησή μας. Μας δημιουργείται η διάθεση να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να δώσουμε μια εντυπωσιακή εικόνα και να συγκεντρώσουμε τα βλέμματα πάνω μας.

Το Σάββατο είναι βέβαιο ότι θα μας ξεσηκώσει για τα καλά, αφού ξαφνικές ειδήσεις, συναντήσεις ή εξελίξεις θα μας αναστατώσουν και θα μας βάλουν σε εγρήγορση. Τα νεύρα θα είναι πολλά, είτε τα δικά μας είτε των άλλων, όπως επίσης και τα απρόσμενα ξεσπάσματα που μπορεί να προκαλέσουν έντονες διαφωνίες, τσακωμούς, ενδεχομένως και διακοπή επαφών.

Ο Ιούλιος ξεκινά, προκαλώντας μας κραδασμούς και συναισθηματικές αναταράξεις, ενώ θα μας κεντρίσει να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και την πεζή καθημερινότητα. Ωστόσο οτιδήποτε και να δοκιμάσουμε δε θα μας ικανοποιεί. Ο έρωτας πιθανόν να εισβάλλει αναπάντεχα στη ζωή μας, όμως θα είμαστε ανυπόμονοι…

 

Σταδιακά θα αρχίσετε να συνέρχεστε και η καλή σας διάθεση θα επιστρέψει. Θα κοιτάξετε μπροστά, στο μέλλον και τις προοπτικές που σας ανοίγονται κι όχι πίσω σε ό,τι έγινε, ακόμα και σαν άμυνα, για να πάρετε κουράγιο. Αν ανακτήσετε την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σας ίσως τολμήσετε επαγγελματικά ή ερωτικά.

 

Πολύ πιο εξωστρεφείς θα είστε την Παρασκευή κι ενδεχομένως να επιδιώξετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον κάποιων ισχυρών προσώπων. Δεν αποκλείεται επίσης, να επιδιώξετε μια συζήτηση με την οικογένειά σας και να μιλήσετε για πράγματα που μέχρι πρότινος αποφεύγατε…

 

Η ευστροφία σας σε συνδυασμό με το ταλέντο σας να βρίσκεστε παντού και να μαθαίνετε τα πάντα μπορεί να σας φέρει στο κατώφλι μιας επαγγελματικής επιτυχίας. Από την άλλη δεν αποκλείεται να αποδράσετε για το σαββατοκύριακο γιατί έχετε ανάγκη να ξεχαστείτε και να αλλάξετε παραστάσεις.

 

Την Παρασκευή θα είστε ακόμα μουδιασμένοι και κυρίως προβληματισμένοι για τις σχέσεις σας, ωστόσο, θα σας έκανε καλό αν τα ξεχνούσατε προσωρινά όλα και βγαίνατε το βράδυ έξω. Η επαφή με καινούργιους ανθρώπους, ακόμα και το φλερτ θα σας αναζωογονήσει αρκετά.

 

Με αρκετό ενθουσιασμό και κέφι θα υποδεχτείτε την Παρασκευή τον Ερμή στο ζώδιό σας και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που σας χρειαζόταν μια γερή ώθηση για να αρχίσετε να ανεβαίνετε ψυχολογικά και να αποκτήσετε τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σας.

 

Ευκαιρία είναι να χαλαρώσετε λίγο και να συναντηθείτε με ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα, μέσα από συζητήσεις και διάφορες δραστηριότητες είτε είναι συγγενείς είτε φίλοι σας. Επίσης δεν αποκλείεται να σας αποκαλυφθεί ή να ανακαλύψετε κάτι που θα σας χαλάσει την εικόνα που είχατε για ένα πρόσωπο…

 

Ο καλύτερος τρόπος για να συνέλθετε και να πάρετε τα πάνω σας είναι να κυκλοφορήσετε και να συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις, αφού έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, αλλά και να διασκεδάσετε που φαίνεστε να το έχετε ανάγκη.

 

Την Παρασκευή θα κάνετε μια κουβέντα με κάποιους ανώτερους σας στη δουλειά σας και θα προσπαθήσετε να θέσετε κάποια θέματα, ακόμα και οικονομικά επί τάπητος. Το Σαββατοκύριακο όμως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, ενώ δεν αποκλείεται ένα απρόσμενο γεγονός να σας σπρώξει να αλλάξετε πορεία…

 

Θα ξαναβρείτε το κέφι και την ενεργητικότητά σας την Παρασκευή, ίσως, μάλιστα, αποφασίσετε να αφήσετε τα πάντα πίσω σας και να φύγετε για ένα διήμερο. Το Σαββατοκύριακο όμως καλό θα ήταν να περιορίσετε τις μετακινήσεις και τις πολλές εξόδους αφού παραμονεύουν μικροατυχήματα ή βλάβες που θα σας ταλαιπωρήσουν.

 

Αρκετά προβληματισμένοι θα είστε την Παρασκευή τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για τα οικονομικά σας. Το Σαββατοκύριακο όμως εξ αιτίας ενός απρόσμενου γεγονότος θα διαπιστώσετε ότι όσο ποντάρετε στα σίγουρα οι πιθανότητες να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε και στον ερωτικό τομέα είναι μηδαμινές.

 

Με τον Ερμή στον 7ο οίκο σας, είναι αναμενόμενο να αυξήσετε την κοινωνικότητα αλλά και τη δημοτικότητά σας και να σας πλησιάζουν αρκετά καινούργια πρόσωπα είτε για επαγγελματικούς είτε για ερωτικούς λόγους. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται ανάστατο, καθώς είναι πιθανό σε μια κόντρα με τον άνθρωπό σας, να βγάλετε έντονη προκλητικότητα…

 

Θα διαπιστώσετε ότι όσο περισσότερο κρατάτε μια παθητική ή μετριοπαθή στάση, τόσο πιο πολύ θα σας υποτιμούν στη δουλειά σας,θεωρώντας σας κατώτερο αντίπαλο. Το Σαββατοκύριακο δε θα είναι ευχάριστο, αφού κάποιες ειδήσεις- που αφορούν σε συγγενικό σας πρόσωπο- μάλλον θα σας εκπλήξουν δυσάρεστα.

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *