Ζώδια – Τρίτη 05 Ιουνίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Το κλίμα της Τρίτης θα είναι κάπως βαρύ και θα μας επηρεάσει αρκετά, ωθώντας μας σε ενέργειες ή αποφάσεις που αφορούν κυρίως στην αισθηματική μας ζωή. Δεν αποκλείεται, είτε εξ αιτίας κάποιων αποκαλύψεων είτε δικών μας απόλυτων ή μηδενιστικών τάσεων, να διαγράψουμε πρόσωπα, να καταλήξουμε στο ότι δεν αντέχουμε να σπαταλάμε άλλο χρόνο και ενέργεια για να σώσουμε μια κατάσταση που πλέον έχει τελειώσει ή να ξεφορτωθούμε συναισθηματικά βάρη και κακές συνήθειες του παρελθόντος και να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή.

 

Σήμερα, είναι μια καλή ευκαιρία να τελειώνετε πια με καταστάσεις, να λύσετε παρεξηγήσεις και να αποδώσετε στον καθένα ό,τι αξίζει. Ερωτικά, κινδυνεύετε να μπλεχτείτε σε έναν έρωτα που αν αποφασίσετε να κάνετε το βήμα, δε θα έχει πισωγύρισμα…

 

Κάποιες ειδήσεις μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά ή είναι πιθανό να κατηγορηθείτε από πρόσωπο του περιβάλλοντός σας ότι είπατε ή κάνατε κάτι που δεν έπρεπε και να επέλθει κρίση στις σχέσεις σας.  Ερωτικά, καίγεστε και θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά σιγουρευτείτε ότι κι από την άλλη πλευρά υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον για να μην εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

 

Η ζήλεια που θα βγάλει ο άνθρωπός σας θα σας αφήσει άναυδους γιατί ούτε δικαίωμα είχατε δώσει, ούτε υπάρχει κάποια προφανής αιτία. Αν, πάλι, είστε μόνοι, ο πειρασμός θα είναι πολύ μεγάλος. Παράλληλα αποφύγετε αγορές και σύναψη οικονομικών συμφωνιών.

 

Τα συναισθήματά σας για τον άνθρωπό σας θα είναι έντονα, όμως δεν αποκλείεται να σας πιάσει ένας παράλογος φόβος ή η ανασφάλεια ότι θα τον χάσετε ή ότι δε σας αγαπά τόσο όσο εσείς αυτόν. Από την άλλη, η γνωριμία σας με ένα πρόσωπο θα είναι καθοριστική για τη μετέπειτα ερωτική σας πορεία. Επίσης, ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για μια συνεργασία σας.

 

Είτε «σκαλίζοντας» είτε από κάποιο πρόσωπο, μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που θα σας αναστατώσει και ενδεχομένως να αλλάξει τελείως την άποψη που είχατε για κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντος ή της δουλειάς σας, με τα οποία δε θα θέλετε πλέον να έχετε καμία επαφή. Ερωτικά, προκαλείστε από ένα πρόσωπο αλλά οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες ή δεν είναι ελεύθερο…

 

Είναι πολύ πιθανό να επέλθει ρήξη σε μια φιλική σας σχέση γιατί θα αρχίσετε να κατακρίνετε ενέργειες ή συμπεριφορές που από καιρό σας είχαν εκνευρίσει. Από την άλλη, μπορεί να σας «τσούξει» και μια αλήθεια που θα ειπωθεί και να παρεξηγηθείτε. Από την άλλη, η γνωριμία σας με ένα άτομο σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε μια έξοδο ίσως εξελιχθεί σε σφοδρό έρωτα.

 

Μπορεί να μάθετε κάτι για ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος ή να γίνει κάτι σχετικό με την εργασία σας που θα σας ταράξει και θα σας βάλει σε διαδικασία να αλλάξετε τελείως τα δεδομένα. Από την άλλη, αν έχετε σκεφτεί να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση η οποία βλέπετε ότι έχει χάσει το πάθος της και δεν τραβάει, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε…

 

Είναι πιθανό να επιβεβαιωθούν κάποιες υποψίες που είχατε για έναν συνάδελφο, υπάλληλο ή την κατάσταση στη δουλειά σας. Από την άλλη, ίσως μπείτε σε αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα ή αναγκαστείτε να κόψετε μαχαίρι κάποιες καταχρήσεις. Ερωτικά, θα βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε κάνει για να κατακτήσετε το πρόσωπο που θέλετε…

 

Μπορεί να «πέσετε» συναισθηματικά, να χάσετε την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας και να νιώσετε ότι ματαιοπονείτε και δεν έχετε καμία ελπίδα να γίνουν πραγματικότητα όλα αυτά που θέλετε. Επίσης, είναι πιθανό ένα προκύψει ένα έκτακτο έξοδο που θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Από την άλλη, αν είστε σε σχέση, θα βγάλετε ζήλεια στο ταίρι σας.

 

Δεν είστε στα καλύτερά σας, καθώς τα συναισθήματα φαίνεται να σας κατακλύζουν και να γεννιούνται διάφορα ερωτήματα μέσα σας τόσο για το πού βαδίζετε, όσο και για τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας. Αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται ένας έρωτας να αποδειχτεί συναρπαστικός και ταυτόχρονα μοιραίος που θα σας αφήσει το στίγμα του.

 

Τα μυστικά, οι στρατηγικές και τα παρασκήνια ποτέ δε ήταν της αρεσκείας σας. Γι’ αυτό, δεν αποκλείεται να κινήσετε τα νήματα για να βγουν διάφορα στη φόρα ή να αντιμετωπίσετε πρόσωπα ευθέως και να τα φέρετε προ των ευθυνών τους. Το πιο πιθανό είναι και στις δύο περιπτώσεις να προκαλέσετε έντονες αντιδράσεις, όμως πλέον και δε θα κουβαλάτε κανένα βάρος και θα σιγουρευτείτε για το ποιος είναι τι.

 

Ό,τι κι αν σας πουν φίλοι και στενοί συγγενείς, όσο κι αν προσπαθήσουν να σας αποτρέψουν, εσείς δείχνετε αποφασισμένοι να ακολουθήσετε αυτό που έχετε επιλέξει.Όμως, να είστε προετοιμασμένοι γιατί δεν πρόκειται για βόλτα στη εξοχή. Δεν αποκλείεται, από την άλλη, ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να σας στενοχωρήσει.

 

Για περισσότερες εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη πάτησε εδώ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | Αστρολόγος

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *