Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Μιχάλης Κουινέλης στο studio για ένα 24ωρο!

Σήμερα, Παρασκευή 11.05.2018, θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του 24ωρου του Γιώργου Μαζωνάκη και του Μιχάλη Κουϊνέλη των Stavento.

Τρεις μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του Γιώργου Μαζωνάκη «Αγαπώ Σημαίνει» σε στίχους και μουσική του Μιχάλη ΜΕΘ Κουινέλη των Stavento που στάθηκε αφορμή για αυτή την διασκεδαστική και απολαυστική συνύπαρξη, οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες ολοκληρώνουν το 24ωρο τους και μας αποχαιρετούν επεισοδιακά!

Ένα 24ωρο ιδιαίτερο, απολαυστικό, ανθρώπινο, οικείο, γεμάτο χιούμορ, ατάκες, γέλια, παιχνίδια και πολύ ΑΓΑΠΗ! Ένα 24ωρο που απέσπασε εξαιρετικά καλό feedback και που σίγουρα θα βλέπουμε ξανά και ξανά για πολύ καιρό ακόμα!

Στο πέμπτο επεισόδιο αυτής της πολύ επιτυχημένης πρωτοποριακής σειράς, που μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικά στο επίσημο κανάλι του Γιώργου Μαζωνάκη στο YouTube (www.youtube.com/giorgosmazonakisofficial), οι καλλιτέχνες συνεχίζουν αυτό το μοναδικό ταξίδι επικοινωνώντας με ανυποψίαστους fans τους ενώ οι ώρες περνούν και φτάνουμε όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία του υπέροχου νέου τραγουδιού, κατανοώντας πραγματικά την ουσία του τίτλου «Αγαπώ Σημαίνει».

Το «Αγαπώ Σημαίνει» κυκλοφορεί τη Δευτέρα 14 Μαΐου από τη Minos EMI / Universal σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες, ενώ την ίδια μέρα θα δείτε και το video clip του τραγουδιού στο επίσημο κανάλι του Γιώργου Μαζωνάκη στο YouTube σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Καλαϊτζή.

Ένα 24ωρο για τους δύο καλλιτέχνες, 5 videos για όλους εσάς στις οθόνες σας!

 


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *