Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους!

Αναμφίβολλα δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Έτσι και στην περίπτωση της σχέσης της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τον Πάνο Βλάχο, τα πράγματα δείχνουν να είναι αρκετά μετέωρα.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, το ζευγάρι οδεύει προς τον χωρισμό, ενώ παράλληλα και οι 2 πλευρές προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, για να μην δυναμιτίσουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με τη στήλη Talk of the Town, του περιοδικού DownTown, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επιστρέφει στην Ελλάδα, δεχόμενη μια από τις πολλές επαγγελματικές προτάσεις που της έχουν γίνει, καθώς η ίδια κουράστηκε με όλη την υπερπροσπάθεια που έκανε για να εδραιωθεί στο εξωτερικό.

Από την άλλη μεριά ο Πάνος Βλάχος συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επίμονες προσπάθειές του για διεθνή καριέρα, γεγονός οξύμωρο σε σχέση με το εγχώριο δισκογραφικό του ντεμπούτο και το πρόσφατο video clip για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαργαρίτη, στο οποίο πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μάλιστα μέσα στην στήλη αναφέρεται χαρακτηριστικά η άποψη των δυο αρθρογράφων, λέγοντας πως «Θα το πω και θα το ξαναπώ. Το θέμα δεν είναι τι πιστεύεις ότι σου αξίζει, αλλά τι κάνεις και τι σου φέρνει η ζωή. Όταν η ζωή σού φέρνει video clip με τον Μπιμπίλα αλλά πιστεύεις ότι κάνεις καριέρα στην Αμερική, δίνεις λάθος μήνυμα».

 

Πηγή


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *