Ζώδια – Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 6 Απριλίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Η Μ. Παρασκευή, παρότι μια μελαγχολική και κατανυκτική μέρα, μας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς, ενώ από νωρίς θα είμαστε στο πόδι, για να κλείσουμε διάφορες εκκρεμότητες.

 

Την Μ. Παρασκευή η ζωντάνια σας θα είναι μεγάλη, το ίδιο κι η καλή σας διάθεση. Το Μ. Σάββατο θα περιορίσετε τον παρορμητισμό και τον αυθορμητισμό σας και θα βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει. Την Κυριακή δε, θα επιδείξετε αρκετή ωριμότητα και ενδεχομένως να συγκρατηθείτε και να μην πείτε ή κάνετε κάτι που μετά θα μετανιώσετε.

 

Τη Μ. Παρασκευή θα σας απασχολήσουν κυρίως οικονομικά θέματα…Το Μ. Σάββατο θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας και ενδεχομένως να λάβετε καλά νέα που αφορούν σε προσωπικούς σας στόχους και επιδιώξεις. Και η Κυριακή του Πάσχα όμως είναι ευνοϊκή για σας, ακόμα και στα ερωτικά σας και μάλιστα αν διατηρήσετε το λογικό κομμάτι σας τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

 

Θα υπάρξει μια αναστάτωση ή προβληματισμός στη σχέση σας ή με έναν συνεργάτη σας τη Μ. Παρασκευή που όμως γρήγορα θα εκτονωθεί κι αφού δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Το Μ. Σάββατο κυρίως αλλά και η Κυριακή του Πάσχα σας θέλουν εγκρατείς σεξουαλικά και οικονομικά και υπεύθυνους αφού κάθε επιπολαιότητά σας μπορεί να σας κοστίσει.

 

Την Μ. Παρασκευή θα αντεπεξέλθετε σε διάφορα θέματα που ενδέχεται να προκύψουν στη δουλειά ή το σπίτι σας, ενώ κάποιες μικροενοχλήσεις στην υγεία σας θα σας αναγκάσουν να προσέξετε περισσότερο τη διατροφή σας. Τόσο το Μ. Σάββατο, όσο και το Πάσχα θα αναλάβετε αρκετές υποχρεώσεις, ενδεχομένως περισσότερες απ’ ό,τι αντέχετε…

 

Η Μ. Παρασκευή θα κυλήσει αρκετά καλά για σας και μάλιστα θα την περάσετε με αγαπημένους σας ανθρώπους, όπως εσείς τη θέλετε. Το Μ. Σάββατο θα το αφιερώσετε στο σπίτι σας και σε αγορές γι’ αυτό… Η Κυριακή του Πάσχα θα σας βρει πλαισιωμένους από λίγα και εκλεκτά πρόσωπα όπου εκτός του ότι θα γευματίσετε θα συζητήσετε και διάφορα σοβαρά ζητήματα.

 

Τη Μ. Παρασκευή, ακόμα κι αν δε δουλεύετε, πάλι με τα επαγγελματικά σας θα ασχοληθείτε, αφού ενδέχεται να προκύψουν κάποια θέματα που μόνο εσείς μπορείτε να τα λύσετε αν παράλληλα διακρίνετε και μια επιπολαιότητα στους άλλους, θα εκνευριστείτε αρκετά. Το Μ. Σάββατο μάλλον θα είναι ευνοϊκό για σας… Η Κυριακή του Πάσχα επίσης θα είναι καλή μέρα που θα την περάσετε με την οικογένεια, τα παιδιά σας αλλά και λίγους και πιστούς φίλους.

 

Θα προσπαθήσετε να ξεχαστείτε από τα προβλήματά σας τη Μ. Παρασκευή… Το Μ. Σάββατο θα είναι αφιερωμένο στην οικογένειά σας και στις ανάγκες της… Την Κυριακή του Πάσχα μπορεί να υπάρξουν προστριβές με ένα οικείο σας πρόσωπο που όμως δε θα πάρουν μεγάλες διαστάσεις, αλλά δε σημαίνει ότι δε θα ενοχληθείτε κιόλας.

 

Τη Μ. Παρασκευή όμως θα διαπιστώσετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας. Το Μ. Σάββατο το πείσμα του ανθρώπου σας να γίνει κάτι που θέλει πολύ ίσως σας εκνευρίσει λίγο…Την Κυριακή του Πάσχα θα την περάσετε χαλαρά, με πρόσωπα του συγγενικού σας κύκλου.

 

Η Μ. Παρασκευή θα είναι στα μέτρα σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε και να συναναστραφείτε με αρκετό κόσμο και μάλιστα να κερδίσετε και τις εντυπώσεις. Το Μ. Σάββατο και η Κυριακή του Πάσχα σας καλούν να είστε πιο σοβαροί και υπεύθυνοι όσον αφορά στα ερωτικά σας.

Την Μ. Παρασκευή η διάθεσή σας θα είναι πεσμένη…Το Μ. Σάββατο θα βάλετε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σας, κάτι που είναι εύκολο για σας… Την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρξει μια μικρή αναστάτωση, όμως σύντομα θα ξαναπάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων και τελικά θα περάσετε καλά.

 

Τη Μ. Παρασκευή, κόντρα στο βαρύ κλίμα, εσείς θα έχετε μια χαρά διάθεση… Το Μ. Σάββατο θα μαζευτείτε αρκετά, ενδεχομένως να θέλετε να βρεθείτε μόνο με τα πολύ δικά σας πρόσωπα ή να ασχοληθείτε με το σπίτι, τη μαγειρική και ό,τι σας χαλαρώνει. Η Κυριακή του Πάσχα δεν θα σας απογειώσει το κέφι αντίθετα θα βαριέστε.

Η Μ. Παρασκευή σας θέλει στις επάλξεις και ενδεχομένως τη μισή μέρα να την καταναλώσετε με επαγγελματικά θέματα… Το Μ. Σάββατο ερχόμενοι σε επαφή με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα κάνετε κάποιες συνειδητοποιήσεις που αφορούν στη στάση σας τόσο στα εργασιακά όσο και τα ερωτικά σας…Η Κυριακή του Πάσχα θα είναι πιο ήρεμη και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να χαρείτε τη συντροφιά αγαπημένων σας ατόμων.

 

Για περισσότερες εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη πάτησε εδώ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | Αστρολόγος

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *