Κατερίνα Στικούδη – «Μη Βιαστείς Να Μεγαλώσεις» | Νέο τραγούδι & Video Clip

Η Κατερίνα Στικούδη μας γυρνάει πολλά χρόνια με το video clip για το τραγούδι «Μη Βιαστείς Να Μεγαλώσεις», ένα «γράμμα» και παράλληλα προειδοποίηση στο μικρότερο εαυτό της.

Είναι το επόμενο μουσικό βίντεο της Κατερίνας Στικούδη με την επική απάντηση που έδωσε στην ατελείωτη κριτική που έχει δεχθεί μέσω του πολυσυζητημένου «Ενδάθε Κείται», που έχει συγκεντρώσει πάνω από 700.000 προβολές στο YouTube, φτάνοντας στο Νο1 των τάσεων στην πλατφόρμα.

Το «Μη Βιαστείς Να Μεγαλώσεις» αποτελεί μέρος από το νέο άλμπουμ της Κατερίνας Στικούδη που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, έχοντας το γενικό τίτλο «Soundtrack».

Το άλμπουμ αυτό περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια συνολικά, τα οποία έχουν έντονα προσωπικά και αυτοβιογραφικά στοιχεία, ενώ όλα αναμένεται να παρουσιαστούν οπτικοποιημένα, το καθένα με το δικό του video clip.

Η μουσική του «Μη Βιαστείς Να Μεγαλώσεις» ανήκει στον DJ Rico και οι στίχοι είναι του Χρήστου Πακιώτη. Το ασπρόμαυρο video clip που ταξιδεύει σε αναμνήσεις από το παρελθόν έχει σκηνοθετήσει ο DJ Rico.

Το «Μη Βιαστείς Να Μεγαλώσεις» και το άλμπουμ «Sountrack» κυκλοφορούν από τη Heaven Music.

Ακούστε το:

 

Πηγή


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *