Οι πιο σύντομοι γάμοι της ελληνικής showbiz!

Ζευγάρια που δεν προλάβαμε να χαρούμε. Ζευγάρια που ερωτεύθηκαν αστραπιαία, αλλά και χώρισαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Αυτά είναι τα ελληνικά ζευγάρια της showbiz που δεν προλάβαμε να τα δούμε μαζί για καιρό.

Απόστολος Γκλέτσος -Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Σχετική εικόνα

Γνωρίστηκαν το 1998. Εκείνη την εποχή η Μαρία ήταν μόλις 19 ετών. Μέσα σε μόλις λίγους μήνες το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί. Η «αγάπη» τους κράτησε ελάχιστα, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μόλις 2 μήνες μετά το γάμο.

Άντζελα Δημητρίου – Γιώργος Τρούπης

Αποτέλεσμα εικόνας για Άντζελα Δημητρίου –  Γιώργος Τρούπης

Διπλή απόπειρα. Διπλός χωρισμός. Μόλις 22 μέρες κράτησε ο έγγαμος βιος τους το 1985, οι οποίοι ερωτεύθηκαν, παντρεύτηκαν, αλλά και χώρισαν σε χρόνο ρεκόρ. Το ζευγάρι επιχείρησε ξανά την επανένωση μερικά χρόνια αργότερα, με τους δυο τους να χωρίζουν ξανά λίγο καιρό αργότερα.

Νατάσα Καλογρίδη – Γιώργος Μενεγάτος

Αποτέλεσμα εικόνας για Νατάσα Καλογρίδη – Γιώργος Μενεγάτος

Ο έρωτας που κατέληξε σε γάμο, μέσα σε μόλις 15 μέρες από τη στιγμή της γνωριμίας τους. Ήταν γύρω στο 2008, όταν η ηθοποιός δέχθηκε την πρόταση γάμου από τον κοσμηματοπώλη Γιώργο Μενεγάτο, με την ίδια να λέει αμέσως το μεγάλο «Ναι», καθώς ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Παρά τον ενθουσιασμό του ζευγαριού, ο γάμος τους κράτησε μερικούς μόλις μήνες.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ντίνα Μοσχολιού

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ντίνα Μοσχολιού προχώρησαν σε πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2014 λόγω απρόσμενης εγκυμοσύνης, αλλά το παιδί δεν ήρθε ποτέ. Το ζευγάρι έκανε και θρησκευτικό γάμο το Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου. Η ρήξη στη σχέση τους φαίνεται πως είχε παρουσιαστεί από τις αρχές του Νοέμβρη, με τελική κατάληξη την υπογραφή της αίτησης διαζυγίου από τον δημοσιογράφο, το Φεβρουάριο του 2015.

Πηγή

 

 

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *