Ζώδια – Πέμπτη 09 Νοεμβρίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Πέμπτη σήμερα και η ημέρα μας θέλει μεθοδικούς και προσεκτικούς, έτοιμους να κάνουμε μια επανεκκίνηση στη ζωή μας ή να ξεφορτωθούμε οτιδήποτε δεν εξελίσσεται. Οι κινήσεις μας είναι υπόγειες και ελεγχόμενες, ενώ ο ενθουσιασμός και η βιασύνη που μπορεί να σαμποτάρουν το αποτέλεσμα έχουν εξαφανιστεί. Συγκεκριμένα στοιχεία που θα μας αποκαλυφθούν ή θα μάθουμε ψάχνοντας, είναι οι άσσοι στο μανίκι μας, που θα πρέπει να κρατήσουμε και να τους χρησιμοποιήσουμε, όταν κρίνουμε ότι είναι κατάλληλη η στιγμή για να πάρουμε την παρτίδα. Η απώλεια κάποιων μπορεί να αποδειχτεί ωφέλιμη για μας. Είναι επίσης πιθανή η γνωριμία ή η επαφή μας με πρόσωπα-κλειδιά που θα εξυπηρετήσουν τον σκοπό μας. Ερωτικά, η σεξουαλικότητά μας θα κτυπήσει κόκκινο, αλλά αν έχουμε σχέση, ίσως μας πιάσει η ζήλεια ή επιχειρήσουμε να κοντρολάρουμε για τον άνθρωπό μας. Αν είμαστε μόνοι, δε συμβιβαζόμαστε με το μέτριο γι’ αυτό διαγράφουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Θέλουμε τα πάντα ή το τίποτα. Είμαστε απόλυτοι, παθιασμένοι και πρόθυμοι να τα παίξουμε όλα για όλα!

 

Αν τα έχετε μαζεμένα σε κάποιους στη δουλειά σας για τη συμπεριφορά τους απέναντί σας ή γιατί θεωρείτε ότι τόσο καιρό σας κοροϊδεύουν ή σας εκμεταλλεύονται, είναι πολύ πιθανό μια σταγόνα να ξεχειλίσει το ποτήρι σας και να ξεσπάσετε. Όμως, αν δεν έχετε ένα οργανωμένο σχέδιο, καλό θα ήταν να το αποφύγετε. Ερωτικά, μπορεί να σας γίνει μια πρόταση που θα σας βάλει σε δίλημμα αν πρέπει ή όχι να τη δεχτείτε, με το φόβο ότι θα μπλέξετε σε κατάσταση που δεν ελέγχετε.

 

Δεν αποκλείεται να πιεστείτε να δώσετε εξηγήσεις ή να απαντήσετε σε αρκετά δύσκολες ερωτήσεις είτε του ανθρώπου σας είτε ενός συνεργάτη σας και να αναγκαστείτε να αποκαλύψετε ένα μυστικό που δε θέλατε. Σκεφτείτε όμως ότι είναι η ευκαιρία σας να τα πείτε όλα και να ξαλαφρώσετε. Από την άλλη, μια είδηση ή πληροφορία που θα μάθετε για ένα πρόσωπο που σας αρέσει θα σας δυσαρεστήσει και ενδεχομένως να χαλάσει την εικόνα που είχατε φτιάξει γι’ αυτό. Αλλά, ερευνήστε καλού κακού μήπως δεν ισχύει.

 

Οι ανάγκες σας δεν καλύπτονται, οπότε δεν έχετε άλλη επιλογή από το να κάνετε κάποιες διερευνητικές κινήσεις για να μάθετε τι παίζεται στην αγορά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχετε και μια επαφή με κάποιον ανταγωνιστή της δουλειάς που εργάζεστε. Ερωτικά, είστε πολύ κοντά στο να υποκύψετε σε ένα πάθος ακόμα και για την εμπειρία. Όμως το συγκεκριμένο πρόσωπο δε θα είναι τόσο εύκολο στο να το χειριστείτε και ίσως τελικά βρεθείτε «δεμένοι» μαζί του.

 

Μπορεί να σας γίνει μια… επίθεση από τον άνθρωπό σας ή ένα συνεργάτη σας, στιγματίζοντας τη συμπεριφορά σας, που τώρα τελευταία είναι μάλλον εγωκεντρική, κατηγορώντας σας ότι βάζετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες ή τουλάχιστον αυτό εισπράττουν από σας. Μπορεί να έχουν δίκιο όμως και να το κάνετε ακόμα κι ασυνείδητα. Ερωτικά, θα διαπιστώσετε ότι ένα πρόσωπο σας παίζει στα δάχτυλα κι εκεί που έπρεπε να έχετε εσείς το πάνω χέρι, έχετε φτάσει στο σημείο να εξαρτιέστε από αυτό, κάτι που δε θα σας αρέσει.

 

Το να μπλέξετε τα επαγγελματικά με τα ερωτικά σας δεν είναι και το πιο έξυπνο στην παρούσα φάση, ωστόσο, αν η έλξη είναι αμοιβαία και δεν μπορείτε να κάνετε πίσω, τουλάχιστον κρατήστε τα προσχήματα γιατί δε θα γλιτώσετε τα αρνητικά σχόλια και ενδεχομένως μη κολακευτικούς χαρακτηρισμούς. Από την άλλη, κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα του σπιτιού χρειάζονται ξεκαθάρισμα, που όσο το αναβάλλετε γιατί αδυνατείτε ή δεν θέλετε να το αντιμετωπίσετε, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα.

 

Το να συζητήσετε κάποιες επαγγελματικές προοπτικές ή να ακούσετε μια πρόταση που θα σας κάνουν δε σημαίνει αυτόματα ότι θα δεσμευτείτε κιόλας. Πάρτε το χρόνο σας, ερευνήστε προσεκτικά και την παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά και τις προδιαγραφές που υπάρχουν και όταν καλυφτείτε, τότε αποφασίζετε, αν θα αποδεχτείτε. Έχετε όμως υπόψη σας ότι μπορεί να είναι ευκαιρία. Ερωτικά, είναι πιθανό να κάνετε μια γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα και μάλλον θα κολλήσετε για καιρό.

 

Θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι, ακόμα και οικονομικά από κάποια οικογενειακά ζητήματα που αντιμετωπίζετε, ενώ είναι πιθανή μια ζημιά του σπιτιού που θα σας στενοχωρήσει, η οποία θα σας κοστίσει σε χρόνο και χρήμα. Ερωτικά, από εκεί που πιστεύατε ότι είχατε τον έλεγχο της κατάστασης, κρατώντας μια πιο φλου στάση ή χαλαρή στάση, τώρα θα διαπιστώσετε ότι τα συναισθήματά σας για ένα πρόσωπο είναι πολλά και έντονα και ότι ήδη έχει απομακρυνθεί, όποτε, λίαν συντόμως, αν δεν κάνετε κάτι, θα σας κουνήσει το μαντίλι.

 

Είστε μεθοδικοί, οξυδερκείς, με ισχυρή θέληση και δυνατό ένστικτο, γι’ αυτό, όταν θέλετε κάτι πολύ, είναι δύσκολο να μην το αποκτήσετε. Κάθε σχέδιο που έχετε καταστρώσει τώρα βλέπετε ότι σας βγαίνει, οπότε, αφού οι συνθήκες είναι υπέρ σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την καθοριστική σας κίνηση. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε και κάποιους άσσους που κρύβετε στο μανίκι σας για να «χτυπήσετε» μια δουλειά, μια συνεργασία ή ακόμα και την καρδιά ενός προσώπου που σας αρέσει και να του γίνετε απαραίτητοι. Η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη.

 

Θα πληροφορηθείτε κάποιες ενέργειες που γίνονται πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά αλλά το πιο έξυπνο στην παρούσα φάση είναι να μην αναφέρετε τίποτα. Πάρτε τα μέτρα σας, κάντε τις απαραίτητες κινήσεις και προετοιμάστε το έδαφος, ώστε οτιδήποτε κι αν συμβεί, να είστε καλυμμένοι. Ερωτικά, αν υπάρχει ήδη ένα πρόσωπο που σας έχει κλέψει την καρδιά, ξημεροβραδιάζεστε με τη σκέψη του και βαριαναστενάζετε, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα παίξετε όλα για όλα για να το κερδίσετε.

 

Ίσως έχετε ήδη αποκτήσει προσβάσεις σε ένα κύκλο ισχυρών που σας παρέχει στήριξη ή προς αυτήν την κατεύθυνση να κινείστε όλον αυτόν τον καιρό με τις επαφές που κάνετε αλλά και την τύχη που σας φέρνει διάφορους στο δρόμο σας. Το βέβαιο είναι ότι θα βρείτε άκρες και θα έχετε το πλεονέκτημα στα επαγγελματικά σας, οπότε κανείς πλέον δε θα μπορέσει να σας στριμώξει ή να αναγκάσει να χορέψετε στο ρυθμό του. Ερωτικά θα πάρετε… μαστίγιο, δείχνοντας στο πρόσωπο που σας κάνει νερά ότι εσείς κάνετε κουμάντο.

 

Η κούραση ή μια αδιαθεσία θα σας καταβάλλει, κρατώντας σας μακριά από δραστηριότητες, οπότε αναγκαστικά θα τις ακυρώσετε ή θα αναβάλλετε για άλλη μέρα. Δεν θα είστε σε θέση να συζητήσετε επαγγελματικά σας θέματα, πόσο μάλλον να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις που απαιτούν καθαρό μυαλό και έξυπνες κινήσεις. Ερωτικά, προσέξτε γιατί η έντονη έλξη που θα νιώσετε για ένα άτομο ίσως σας οδηγήσει στο να πάρετε μέρος σε ένα παιχνίδι ελέγχου κι εξουσίας που δε θα είναι εύκολο να απεμπλακείτε.

 

Το ότι συνηθίζετε να κινείστε αθόρυβα στον επαγγελματικό χώρο και να μη δίνετε στόχο, ίσα-ίσα να θεωρείστε και από τους αδύναμους αντιπάλους σας δίνει πλεονέκτημα και μάλλον ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσετε, ώστε να οδηγήσετε τα πράγματα προς την επιθυμητή για σας κατεύθυνση. Κι ερωτικά, η επιτυχία είναι πολύ κοντά, αν όμως εφαρμόσετε την ίδια τακτική, αφού σταδιακά και βρίσκοντας τα κατάλληλα συναισθηματικά πατήματα, μπορείτε να τρυπώσετε στην καρδιά του προσώπου που θέλετε και να παραμείνετε για καιρό.

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

 


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *