Ζώδια – Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Το γεγονός της ημέρας είναι η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία κινά αργά και σαγηνευτικά να πάει να βρει τον Σκορπιό. Μας καλεί να γίνουμε σέξι και μυστηριώδεις, «μοιραία» θηλυκά κι αρσενικά, αποφασιστικοί, να πάρουμε τα ηνία στα χέρια μας και να οδηγήσουμε το ερωτικό παιχνίδι σε άλλο επίπεδο. Δε συμβιβαζόμαστε, δε μοιραζόμαστε, είμαστε απόλυτοι, επιθυμούμε τα πάντα!

 

Με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σας, η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αρκετές από τις φανερές και κρυφές σας επιθυμίες είναι μεγάλη!

 

Η κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, περνά στον 7ο ηλιακό οίκο των σχέσεών σας, φέρνοντάς σας ευκαιρίες που όμοιές τους είχατε καιρό να δείτε!

 

Οι συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ερωτικά, ένα πρόσωπο από το χώρο που κινείστε θα κτυπήσει ευαίσθητες χορδές σας…

 

Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να αποτύχετε στο ερωτικό παιχνίδι, καθώς η τύχη είναι στο πλευρό σας και θα παραμείνει αρκετό καιρό!

 

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και παρεμβάσεις στο χώρο σας που έχουν σαν στόχο το να τον ομορφύνετε. Επαγγελματικά, οι δυνατότητες ανάπτυξής σας αυξάνονται.

 

Η καθημερινότητά σας θα γεμίσει από όμορφες στιγμές με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος, απ’ όπου θα πάρετε αγάπη και στήριξη.

 

Είστε οι δεύτεροι πιο ευνοημένοι της περιόδου, καθώς η Αφροδίτη από τον 2ο πλέον οίκο σας έρχεται να υλοποιήσει τις επιθυμίες σας. Η ερωτική σας ζωή θα πάρει φωτιά!

 

Ό,τι ποθήσετε θα το έχετε με χαρακτηριστική ευκολία, είτε πρόκειται για ένα πρόσωπο είτε για χρήματα, συνεργασία, καινούργιο εγχείρημα. Ο ερωτισμός σας κόβει ήδη ανάσες!

 

Όλα πλέον ξεκαθαρίζουν μέσα σας και ξέρετε πάρα πολύ καλά και τι θέλετε αλλά και τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε για να το πετύχετε και να νιώσετε βαθύτατη ικανοποίηση.

 

Ο κοινωνικός σας κύκλος θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, εσείς θα σκορπάτε τη γοητεία σας παντού και θα συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον πάνω σας χωρίς καμία δυσκολία!

 

Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε γνωστό το έργο σας, να πάρετε την αναγνώριση που θέλετε, οπότε η επαγγελματική σας επιτυχία είναι πιο κοντά από ποτέ!

 

Ταξίδια, γνώσεις, καλοπέραση και ευχάριστες στιγμές με φίλους, συγγενείς και γνωστούς έρχεται να σας προσφέρει η Αφροδίτη στον 9ο οίκο σας!

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *