Πέγκυ Ζήνα – «Μέσα Μου Κάτι Έγινε» | Νέο Τραγούδι & Video Clip

Η Πέγκυ Ζήνα εγκαινιάζει επίσημα τη συνεργασία της με τη Heaven Music.

Το πρώτο single της κοινής πορείας των δύο πλευρών φέρει τον τίτλο «Μέσα Μου Κάτι Έγινε» και υπόσχεται πολλά για τη συνέχεια.

Για ακόμα μία φορά η Πέγκυ Ζήνα προσφέρει μία ερμηνεία υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνεται στην εικόνα της ως καλλιτέχνης. Το «Μέσα Μου Κάτι Έγινε» είναι τραγούδι με γλυκόπικρους στίχους και τίτλο αντιπροσωπευτικό των συναισθημάτων που προκαλεί από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

«Μέσα μου κάτι έγινε κι εσύ παντού υπάρχεις, με όση φωνή μου έμεινε ζητάω να ξανάρθεις, σου λέω κάτι έγινε, αλλιώς δεν εξηγείται, τα παρελθόν που έσβηνε πάλι να προηγείται…», τραγουδά με πάθος η Πέγκυ Ζήνα.

Το νέο τραγούδι της Πέγκυς Ζήνα έχει τις υπογραφές δύο επιτυχημένων ονομάτων με πολυάριθμες επιτυχίες στο ενεργητικό τους: Η μουσική είναι δημιουργία του Χρήστου Δάντη και οι στίχοι ανήκουν στον Νίκο Σαρρή.

Το «Μέσα Μου Κάτι Έγινε» αποκτά εικόνα με τη σκηνοθεσία του καταξιωμένου Κωνσταντίνου Ρήγου και το video clip ακολουθεί το γοητευτικό δρόμο που χαράζει η Πέγκυ Ζήνα με τη δύναμη της φωνής της.

Το video clip είναι βασισμένο στο σενάριο της μεγάλης επιτυχίας «Νόημα» της Πέγκυς Ζήνα που κυκλοφόρησε το 2006. 13 χρόνια μετά, ο Κωνσταντίνος Ρήγος ξεπερνάει τον ίδιο του τον εαυτό και μέσα από τη φρέσκια ματιά του, βλέπουμε την ερμηνεύτρια σε ένα ρόλο «déjà vu».

Μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεών της στην Κύπρο, η Πέγκυ Ζήνα αναμένεται να επιστρέψει αυτό το χειμώνα στη νυχτερινή Αθήνα και να υποδεχθεί το κοινό από τη σκηνή του «Φως».

Δείτε το video clip:Πηγή


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *