Γιώργος Τσαλίκης: Σάρωσε σε σταυρούς στο Περιστέρι!

Με ποσοστό 74,18% ο Ανδρέας Παχατουρίδης επανεκλέχθηκε με πανηγυρικό τρόπο από τον πρώτο γύρο. Ο νυν δήμαρχος Περιστερίου με τα εντυπωσιακά ποσοστά που σημείωσε στις δημοτικές εκλογές 2019 κατάφερε να εκλέξει 33 δημοτικούς συμβούλους, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής σάρωσε, αφού εκλέγεται στη δεύτερη θέση με 4552 σταυρούς. Η χαρά και η συγκίνησή του για την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος μέσω της κάλπης είναι μεγάλη, ενώ στην ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους.

Στη φωτογραφία που ανέβασε και ποζάρει στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη έγραψε: «Πριν από 3 μήνες όταν μοιράστηκα με εσάς την υποψηφιότητα μου , ζητούσα να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις Εσύ Δήμαρχε μου , να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας , ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα !

Σήμερα λοιπόν νιώθω με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη την ανάγκη να πω ότι ένα ευχαριστώ είναι λίγο ..

1000 ευχαριστώ για την αγάπη σας , για τη στήριξη , για την ευκαιρία ..! Σε ευχαριστώ Δήμαρχε μας , είσαι ο μέντορας μου , ο άνθρωπος που μας διδάσκει ,που μας εμπνέει , που μας ενώνει ! Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου για την ανοιχτή αγκαλιά ! Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους μου για την αγάπη , τη στήριξη και την κατανόηση ! Ήρθε η ώρα για δουλειά με την πιο δυνατή ομάδα που έχει αποδείξει ότι έχει εξελίξει το Περιστέρι μας στην πιο όμορφη, στην πιο σύγχρονη , στην πιο ανθρώπινη πόλη ! Θα δώσω όλο μου τον εαυτό να σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη ! Σας αγαπάω».Πηγή


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *