Μιχάλης Χατζηγιάννης – «Από Την Αρχή – Da Capo» | Νέο album

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφορεί το νέο δίσκο «Από Την Αρχή – Da Capo».

Πριν ένα χρόνο, ο επιτυχημένος τραγουδιστής – τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ του με τίτλο «Έρωτας Αγκάθι», το οποίο προμήνυσε, μεταξύ άλλων, το εξαιρετικό ντουέτο με τη Δήμητρα Γαλάνη στο «Σε Ποιον Να Πω το Σ’ Αγαπώ».

Αυτή τη φορά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δήμητρα Γαλάνη επαναλαμβάνουν τη συνεργασία τους με μία καινούργια ιδέα και ρίχνουν φως σε διαφορετικές πτυχές του ελληνικού τραγουδιού, με τη γνωστή ανησυχία που τους διακρίνει και με μία διάθεση διαρκούς πειραματισμού.

Δέκα μεγάλα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, από το «Ένα Πρωινό» και το «Να Με Προσέχεις» μέχρι το «Μένω Εκτός» και το «Έξοδος Κινδύνου», ξαναγεννιούνται με την καλλιτεχνική επιμέλεια της σπουδαίας Δήμητρας Γαλάνη και τη βελούδινη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Γήινος και αληθινός, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμηνεύει καθαρά, φωτεινά, ζεστά και απόλυτα εκφραστικά αυτά τα δέκα τραγούδια «Από Την Αρχή – Da Capo», όπως λέγεται στη γλώσσα της μουσικής, σε δέκα αντίστοιχα βίντεο – μονοπλάνα.

Το άλμπουμ περιέχει εννέα διασκευές σε πασίγνωστα ελληνικά τραγούδια, εκ των οποίων δύο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, και μία αγγλόφωνη, στο κλασικό «Wild Word» του Cat Stevens.

Ο νέος δίσκος «Από Την Αρχή – Da Capo» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Μένω Εκτός (Picture)
2. Η Άνοιξη
3. Δεν Έχω Χρόνο
4. Τράβα Σκανδάλη
5. Ένα Πρωινό (με τη Δήμητρα Γαλάνη)
6. Θα Είμαι Εκεί
7. Ο Βυθός Σου
8. Έξοδος Κινδύνου
9. Να Με Προσέχεις (με τη Δήμητρα Γαλάνη)
10. Wild Word

 

Πηγή


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *