Ζώδια – Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 07 Νοεμβρίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Κάθε τέλος και μια αρχή που λένε, αφού η εβδομάδα κλείνει με μια Νέα Σελήνη που σηματοδοτεί την έναρξη του νέου σεληνιακού κύκλου. Συνηθίζεται να λέμε ότι υπό την επιρροή του φαινομένου ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, πράγμα που στην προκειμένη δε φαίνεται να ισχύει, αφού κατά τη διάρκεια τού είναι ισχυρή και δυσμενής η επίδραση Άρη και Ποσειδώνα. Έτσι μπορεί να οδηγηθούμε σε βιαστικές και παράτολμες ενέργειες, χωρίς να έχει προηγηθεί η απαραίτητη προετοιμασία, ενώ απουσιάζει και το πνεύμα συνεργασίας. Γενικότερα επικρατεί μια σύγχυση και μια ασάφεια χαρακτηρίζει τους στόχους μας. Επίσης, δημιουργούνται εμπόδια, ενώ απ› την άλλη τι μπορούμε να περιμένουμε από νέα ξεκινήματα που γίνονται κάτω από συναισθήματα θυμού ή σε πολλές περιπτώσεις και κατωτερότητας; Τέλος, ο ανάδρομος Ερμής μας τελείωσε για φέτος, αλλά δεν έχει έρθει η λήξη του συναγερμού ακόμα.

 

Με Άρη και Ποσειδώνα να τετραγωνίζουν τη Νέα Σελήνη, ένα θα σας πω και τελειώνουμε εδώ την κουβέντα…σοβαρευτείτε και πνίξτε κάθε ακατανίκητη διάθεση μπορεί να έχετε για να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να εμπεριέχει ρίσκο. Τα χτυπήματα μπορεί να είναι ύπουλα και καθόλου παράξενο είτε να βρεθείτε μπλεγμένοι από ‘κει που δεν το περιμένετε, είτε να καταλήξετε σε κανένα νοσοκομείο. Το Σάββατο μπορείτε να εκτονωθείτε με λίγη γυμναστικούλα, για να φτιάξετε και φυσική κατάσταση αφού το βράδυ αναμένεται ερωτικό. Κι αφού κοιτάξατε την πάρτη σας, την Κυριακή μπορείτε να ασχοληθείτε με κάποια φιλανθρωπική δράση ή με κάτι πιο καλλιτεχνικό!

 

Μπέβερλι Χιλς έχουμε γίνει Ταύρε μου. Αυτό που όλοι πάνε μεταξύ τους… Παρόλα αυτά, δε βρίσκω καθόλου ευχάριστο, σ’ αυτή ειδικά, τη φάση να μπλέξεις τα ερωτικά σου με τις φιλίες, εκτός πια κι αν οι φίλοι σου είναι Σουηδοί. Τα σενάρια πάντως είναι 2: είτε δύο0 φίλοι «τη βλέπουν» εραστές, είτε προκύπτει προδοσία σε μία φιλία, η οποία είτε διαλύεται, είτε ο προδομένος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Μη με ρωτήσεις αν είσαι ο φίλος που προδίδει ή που προδίδεται. Σίγουρα δεν είσαι το μήλον της Έριδος. Όσο για το Σαββατοκύριακο, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι στα κηρύγματα των θρησκευτικών ή πνευματικών ηγετών, κι αν αποφύγεις τους σκοπέλους που σου είπα παραπάνω θα έχεις και φίλους να τα περάσεις όμορφα.

 

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σήμαινε καλές ειδήσεις για τα ερωτικά σου, τις συνεργασίεςσου κλπ. Όμως με τις αρνητικές όψεις που δέχεται θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός αν θες να γλιτώσεις την δημόσια διαπόμπευση. Μπορεί να υπερβάλλω και να μη σε πουν στις ειδήσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις μπορεί να είναι επιβαρυντικές για την κοινωνική σου θέση. Ενδεχομένως απ΄την άλλη, να σε απασχολήσουν προβλήματα που να σχετίζονται με κάποιον απ΄τους γονείς σου ή με άτομα που κατέχουν εξουσία. Το Σαββατοκύριακο αυτό δεν είναι και το πιο ευχάριστο, αφού το μυαλό σου δουλεύει στην κατεύθυνση να βρει εναλλακτικές λύσεις και σενάρια αντιμετώπισης κρίσεων.

 

Γενικά μέχρι το τέλος του ’19 όλοι οι Καρκίνοι θα έχετε κάποια διαστήματα που θα ευνοήστε στο να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας, να ξεκινήσετε κάποια μορφή άσκησης, να κόψετε το κάπνισμα κλπ. Κάτι τέτοιες αλλαγές για να πετύχουν και να έχουν διάρκεια απαιτούν μια αλλαγή στον τρόπο αντίληψης. Και έφτασα στο προβληματικό σημείο, γιατί ο νέος τρόπος αντίληψης είναι αυτός που δε σας είναι ξεκάθαρος αυτή τη στιγμή. Όμως να ξέρετε, το Σαββατοκύριακο μπαίνετε στο στόχαστρο πολλών και ειδικά αυτού του μωρού με τα φτερά και την πάνα που ρίχνει βέλη. Γι΄αυτό σας βγαίνουν οι ανασφάλειες την Κυριακή το πρωί, αλλά θα σας περάσουν.

 

Δεν ξέρω ποιο από τα σενάρια να σας αναφέρω πρώτο…Αυτό που θέλει τις παρανοϊκές σκέψεις σας να διαλύουν κάθε τι ευχάριστο; Αυτό που ένα σχέδιο σας καταρρέει λόγω μιας εξαπάτησης; Αυτό που επιφυλάσσει μια σεξουαλική απογοήτευση; Κανονικά έχω κι άλλα να πω, αλλά θα συγκρατηθώ. Είπαμε καρδιά λιονταριού, αλλά πόσα να αντέξει κι αυτή η δόλια. Έπρεπε να σας προειδοποιήσω όμως. Από την άλλη το Σαββατοκύριακο έχει κάποιες ανάσες, αφού το Σάββατο μπορείτε να περάσετε όμορφα με άτομα της οικογένειας σας, ενώ την Κυριακή, παρόλο που η αίσθηση των υποχρεώσεων και των ευθυνών είναι έντονη το βράδυ αναμένεται αρκετά πιο ευχάριστο.

 

Οι καλές προθέσεις σας μπορεί να τύχουν εκμετάλλευσης από άτομα που δεν το περιμένατε. Από την άλλη όμως το πρόβλημα ξεκινάει από εσάς και την τάση που έχετε να εξιδανικεύσετε ανθρώπους που ακόμα κι αν μπορούν να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στη ζωή σας, δεν παύει να έχουν αδυναμίες, ειδικά αν βρίσκονται σε φάση που χρειάζονται κάποια βοήθεια. Το Σάββατο είναι μια μέρα που οι έχοντες σχέση μπορούν να ανανεώσουν τη σεξουαλική πλευρά της, ενώ από το απόγευμα της ίδιας μέρας ευνοούνται και οι ελεύθεροι του ζωδίου. Η Κυριακή είναι μια μέρα που μπορείτε να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας και να κάνετε σχέδια από κοινού.

 

Η Παρασκευή προσφέρεται για να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν και να βρεις λύσεις που θα βελτιώσουν τις σχέσεις σου. Όμως θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη λογική σου και να δεις πως να διαχειριστείς τον εγωισμό σου και τον εκνευρισμό που μπορεί να σου προκαλέσουν. Σίγουρα το να πνίξεις τα συναισθήματα σου δεν είναι λύση, αφού κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στην υγεία σου, όμως καλό θα ήταν να προνοήσεις για να μη χαθεί ο έλεγχος. Το Σάββατο επέλεξε να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που δεν μοιάζουν με αυτούς που συνηθίζεις να συναναστρέφεσαι, ενώ η Κυριακή μπορεί να κρύβει κάποιες δυσκολίες που σχετίζονται με οικογενειακά θέματα.

 

Για εσάς η Παρασκευή είναι μια μέρα που μπορεί να φέρει ένα όμορφο βάρος στην τσέπη ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Βέβαια η ανάγκη σας να περάσετε καλά θα σας κάνει να πειραματιστείτε με διάφορους τρόπους που το κοινό τους σημείο είναι ότι χρειάζονται λεφτά. Αν δε συγκρατηθείτε, μην εκπλαγείτε αν το Σάββατο αυτό το βάρος έχει γίνει σύννεφο… Και θα είναι κρίμα και άδικο, αφού το Σάββατο σας δίνεται η ευκαιρία να δώσετε χρήματα για πράγματα που όντως θα μπορούσαν να βελτιώσουν την καθημερινότητα σας. Η Κυριακή στο ξεκίνημα της σας θέλει λίγο αντικοινωνικούς, αλλά από το απόγευμα και μετά η διάθεση φτιάχνει σε βαθμό που γίνεται παιδική.

 

Ίσως είστε οι πιο αδικημένοι της Παρασκευής, αφού πέραν του ότι μια φορά το χρόνο γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας κι αντί να σας δώσει δύναμη για νέα ξεκινήματα, σας φέρνει αντιμέτωπους με εξαπατήσεις και συκοφαντίες από άτομα που περιμένατε ότι θα ήταν δίπλα σας να σας υποστηρίξουν. Όμως ένας Τοξότης δεν το βάζει κάτω, γι΄αυτό το Σάββατο βρίσκετε τον τρόπο να περάσετε καλά είτε διασκεδάζοντας, είτε βγάζοντας τα απωθημένα σας κάνοντας σπορ. Την Κυριακή βρίσκετε τον τρόπο να επαναφέρετε την αυτοπεποίθηση σας, εκφράζοντας τους προβληματισμούς σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον που καθόλου παράξενο να αποτέλεσε και πηγή της απογοήτευσης σας τις προηγούμενες μέρες.

 

Προετοιμάζετε το έδαφος για νέα ξεκινήματα στη ζωή σας και αυτά απαιτούν από εσάς να είστε δυνατοί και να μη φοβάστε να δείτε την αλήθεια κατάματα. Η Νέα Σελήνη έρχεται να ρίξει φως λοιπόν σε μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα, να αποκαλύψει άτομα που στην πορεία θα μπορούσαν να αποδειχτούν απροσπέλαστα εμπόδια στην προσπάθεια σας και που θα πρέπει να τους αντιμετωπίσετε πριν κάνετε το επόμενο βήμα. Επειδή το μυαλό είναι θολό ακόμα μη βιαστείτε να αντιδράσετε. Για την ώρα απολαύστε τις ευκαιρίες που προσφέρει το Σάββατο να χαρείτε την κοινωνική σας ζωή και από την Κυριακή μπορείτε να οργανώσετε το σχέδιο εξόντωσης των πολέμιων σας.

 

Σε εσάς η Νέα Σελήνη στον Τοξότη αποκαλύπτει ανθρώπους που θα μπορούσαν με τις γνώσεις τους να σας συμβουλέψουν και να σας δώσουν άλλες προοπτικές, την ώρα που νιώθετε ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν τυγχάνετε της εκτίμησης που αξίζετε και ότι οι κόποι σας δεν αποζημιώνονται αναλόγως. Οι εξελίξεις το Σάββατο έρχονται να τονώσουν κι άλλο τις ελπίδες σας ότι το αύριο θα είναι ακόμα καλύτερο, ενώ την Κυριακή η όποια εσωστρέφεια μπορεί να παρατηρήσετε στη διάθεση σας έρχεται απλά για να σας δώσει τα λογικά επιχειρήματα που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε τις επιλογές σας.

 

Ένας από τους βασικούς παράγοντες που δε μας αφήνει να χαρούμε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι ο ρόλος που διαδραματίζει ο Ποσειδώνας που είναι κυβερνήτης σας. Επομένως, δε θα μπορούσατε να μείνετε στην απέξω… Ενώ λοιπόν η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέες επαγγελματικές προοπτικές και το επόμενο βήμα σε μια σχέση, εσείς δεν μπορείτε να το χαρείτε, γιατί είτε υπάρχουν παγίδες κι εσείς τις διαισθάνεστε, είτε είναι η καχυποψία σας αυτή που σας κάνει να αμφισβητείτε τις προθέσεις των άλλων. Κάποιες απαντήσεις θα πάρετε το Σάββατο, οπότε και είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες πιο απτές ενδείξεις. Την Κυριακή το να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας είναι μάλλον ανώφελο, αφού οι απόψεις των άλλων μπορεί να σας μπερδέψουν περισσότερο.

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *