Ζώδια – Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Στα μισά της πρώτης βδομάδας του μήνα, λίγο οι αντιξοότητες, λίγο το κλίμα των ημερών, η ευαισθησία μας αυξάνεται και βρίσκουμε τη δύναμη να λειτουργήσουμε με περισσότερο συναισθηματισμό απέναντι στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερο σεβασμό και κατανόηση τα δικά τους συναισθήματα και ανάγκες, ενώ γενικότερα επιδιώκουμε λιγότερο επιφανειακές και πιο ουσιαστικές επαφές. Φυσικά, οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις, με τον Ερμή να είναι ακόμα ανάδρομος στον Σκορπιό, είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά σε κάθε περίπτωση η καλή προαίρεση μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό αντιστάθμισμα. Τις βραδινές ώρες η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στον Τοξότη κάνει την αντίληψη μας έρμαιο της ψυχολογικής μας κατάστασης, πράγμα που καλό θα είναι να το έχετε κατά νου, αν σκοπεύετε να ανοίξετε συζητήσεις με κάποιον που μπορεί να μην έχει και την καλύτερη των διαθέσεων.

 

Σήμερα είναι μια μέρα που οι προκαταλήψεις και η ισχυρογνωμοσύνη σας μαλακώνουν και βγαίνετε προς τα έξω πιο συμπονετικοί, αλλά και πιο συμπαθητικοί. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να δημιουργήσετε καλύτερη εντύπωση και να κερδίσετε πιο εύκολα ανθρώπους που σας ενδιαφέρει η γνώμη τους. Το βράδυ ίσως διαισθανθείτε ότι η συναισθηματική σας ασφάλεια διακυβεύεται, γεγονός που μπορεί να ξυπνήσει τον ντετέκτιβ μέσα σας και να αρχίσετε να ψάχνετε κινητά ή να πάρετε τους δρόμους με… καπαρντίνες.

 

Σήμερα, αν είστε σε σχέση συγχρονίζεστε καλύτερα με τους συντρόφους σας, η επαφή γίνεται πιο εύκολη και έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε κενά στη σχέση που θα έπρεπε να δουλευτούν από κοινού. Μη διστάσετε να μιλήσετε ανοιχτά για πράγματα που πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να φέρουν την ανανέωση στη σχέση ή το γάμο σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορούσαν να τους αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα και να τους δώσουν άλλες προοπτικές.

 

Ο κυβερνήτης σας παραμένει ανάδρομος και σας δημιουργεί άγχος στη δουλειά και ενδεχομένως λάθη και απροσεξίες που γεννούν παρεξηγήσεις. Υπομονή, γιατί έρχονται καλύτερες μέρες. Μέχρι τότε όμως προσέξτε σοβαρές παρατυπίες που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγετε και τα φλερτ μέσα στον εργασιακό σας χώρο και κυρίως αυτά για τα οποία είστε ήδη υποψιασμένοι, αφού δεν είναι καινούριες υποθέσεις. Αφήστε που αποτελούν απλώς τερτίπια του ανάδρομου.

 

Όσοι από σας είναι γονείς θα έχουν την ευκαιρία σήμερα να έρθουν σε επαφή με τα παιδιά τους και να καταλάβουν καλύτερα τι μπορεί να χρειάζονται και να επαναπροσδιορίσουν κάποια πράγματα στις μεταξύ τους σχέσεις. Κατά τ’αλλά, οι υπόλοιποι συνεχίζουν με φόρα το φλερτ και εκμεταλλεύονται την ερωτική τους διάθεση που είναι ικανή να επιφέρει αλλαγές στην συναισθηματική τους κατάσταση, για όσους θα ήθελαν κάτι τέτοιο. Και να ξέρετε ότι ακόμα είμαστε στο πρώτο πιάτο.

 

Η κούραση ή κάποιο πρόβλημα υγείας, δικό σας ή κάποιου οικείου σας, ενδεχομένως να σας κρατήσει σπίτι σήμερα. Καλύτερα να μην πιέσετε τον εαυτό σας να ανταποκριθεί περισσότερο απ’ όσο μπορεί. Αν παρόλ’ αυτά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, προστατέψτε τον εαυτό σας από την περιττή σπατάλη ενέργειας και σε φυσικό επίπεδο, αλλά και ψυχολογικά, αφού μπορεί να γίνεται αποδέκτες ανταγωνιστικών συμπεριφορών που είναι ικανές να σας εκνευρίσουν.

 

Είναι μια μέρα που μπορείτε να επικοινωνήσετε κάποιο ασυνήθιστο ταλέντο ή ικανότητα την οποία μπορεί να διαθέτετε. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και στα σεξουαλικά σας, όπου μπορείτε να συμπεριφερθείτε με μεγαλύτερη άνεση και να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Αν είστε γονείς θα πρέπει να προσέξετε το ενδεχόμενο να προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε στα παιδιά σας χωρίς επιχειρήματα, αφού κάτι τέτοιο αντί να σας λύσει τα όποια προβλήματα, θα σας δημιουργήσει νέα.

 

Είναι μια καλή μέρα να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τον εαυτό σας, συνειδητοποιώντας την επίδραση που είχαν οι γονείς σας στη συμπεριφορά που έχετε αναπτύξει ως ενήλικες. Σε καμία περίπτωση μια τέτοια διαδικασία δεν είναι απλή, ούτε ζήτημα που λύνεται σε μία μέρα, ωστόσο ακόμα και μία συμπεριφορά σας να παρατηρήσετε και να προσπαθήσετε να τη συνδέσετε με τις εμπειρίες σας ως παιδί, θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο συνειδητοποιημένοι και θα βελτιώσει την εσωτερική σας ασφάλεια.

 

Με όλη αυτή την πολυαστρία στο ζώδιο σας είναι λογικό με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να κεντρίζετε το ενδιαφέρον. Σήμερα το κάνετε χτυπώντας φλέβα με τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, αφού έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε πράγματα πίσω από τις λέξεις και μάλιστα να τα φέρνετε στην επιφάνεια χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Αυτή η διαδικασία άλλους θα τους μαγέψει, αφού θα τους βοηθήσετε να εκφράσουν πράγματα που ίσως δεν τολμούσαν και άλλους θα τους κάνει να σας βλέπουν και να αλλάζουν δρόμο.

 

Σήμερα έχετε την τάση να το παίξετε λίγο θύματα, στην προσπάθεια σας να κυριαρχήσετε και να χειριστείτε τους άλλους. Αυτό που συμβαίνει συνήθως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι να προβάλλουμε στους άλλους δικές μας λάθος συμπεριφορές, σαν να είναι δικές τους. Επειδή από κάτι τέτοια παιχνίδια το «θύμα» είναι αυτό που βγαίνει χαμένο στο τέλος, φροντίστε στο τέλος της μέρας να δείτε αν όλες αυτές οι αυθόρμητες κατηγορίες που θα αποδώσετε σχετίζονται με αντίστοιχα δικά σας λάθη που θα μπορούσατε να διορθώσετε, μπας και βγει κάτι απ’ όλη την ιστορία.

 

Σήμερα είναι μια μια μέρα που η ευαισθησία σας εκδηλώνεται σε ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο, αφού ανταποκρίνεστε σε αιτήματα και λειτουργείτε για τους σκοπούς που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων. Η θέληση σας θα είναι ισχυρή και η παρουσία σας καταλυτική στην όποια προσπάθεια. Από την άλλη η μέρα μπορεί να είναι πολύ ευχάριστη και για τα ερωτικά σας, με πιθανότητες να προκύψουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις που μπορούν να βελτιώσουν περισσότερα πράγματα απ’ ότι απλώς τη διάθεση σας.

 

Σήμερα έχετε την ικανότητα να φέρετε το σύντροφο σας σε επαφή με τα βαθύτερα σεξουαλικά του κίνητρα, να συνειδητοποιήσει ανάγκες που δεν έχει εκφράσει και να δώσετε μια νέα πνοή στην κοινή σεξουαλική σας ζωή. Μια τέτοια διαδικασία προϋποθέτει ότι κι εσείς είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε αλήθειες που μπορεί να σας ξενίσουν ή να σας κάνουν να νιώσετε λίγο άβολα ή ανασφαλείς. Να θυμάστε ωστόσο, ότι έχετε τη δυνατότητα μετασχηματίσετε την όποια ένταση προκύψει σε κάτι έντονα ερωτικό.

 

Σήμερα σας πιάνει λίγο το ανικανοποίητο σας και δεν αντέχετε…ούτε τα ρούχα σας. Νιώθετε βαθιά την ανάγκη είτε να αποκτήσετε νέες εμπειρίες, είτε να διδάξετε κατά κάποιο τρόπο τα όσα γνωρίζετε σε ένα ευρύτερο κοινό, προκειμένου να επιφέρετε την αλλαγή στον κόσμο γύρω σας. Απ’ την άλλη μπορεί να προσελκύσετε ερωτικά ανασφαλή άτομα, γιατί μπορεί να θέλετε να νιώσετε εσείς οι δυνατοί, όχι για να κυριαρχήσετε, αλλά για να νιώθετε ότι υπάρχει πεδίο να προσφέρετε.

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

 


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *