Zώδια – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03 Δεκεμβρίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Μετά από ένα ομολογουμένως δυνατό Σαββατοκύριακο η βδομάδα μπαίνει φουριόζα με τον Ήλιο απ’ τον Τοξότη και το Άρη απ’ τους Ιχθύς να σχηματίζουν μια όψη που θα δώσει επιπλέον εντάσεις και ξεσπάσματα. Η νευρικότητα και οι συγκρούσεις θα είναι μεν εμφανείς, ωστόσο μπορεί να προσανατολίζονται σε λάθος αποδέκτες και δε θα εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους στόχους ή ξεκαθαρίσματα. Μιλάμε περισσότερο για συναισθηματικά ξεσπάσματα προς κάθε κατεύθυνση, απλά και μόνο για να εκτονώσουμε ο,τι μας πνίγει. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να ευνοήσει ιδιαίτερα όσους επιλέξουν να εκφράσουν όλη αυτή την ένταση μέσω μια τέχνης ή γράφοντας. Μια ενδεχόμενη αντιπαράθεση με άτομα κύρους και άτομα που κατέχουν κάποια θέση εξουσίας απέναντι μας, για θέματα που μπορεί όντως να έχουμε δίκιο και να επηρεάζουν την καθημερινότητα μας δεν ευνοείται αυτή τη στιγμή, αφού υπάρχει μια ασάφεια είτε στο λόγο μας, είτε στο τι αλλαγές θα προσδοκούσαμε να προκύψουν μέσα απ’ αυτή.

 

Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με λάθη ή παραλείψεις που μόνο εσείς γνωρίζατε ότι έχετε κάνει και ελπίζατε ότι θα μείνουν κρυφές. Είναι προτιμότερο να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, γιατί σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύετε να κριθείτε και για τις προθέσεις σας. Το βράδυ φαίνεται να βιώνεται αναστάτωση και στη συναισθηματική σας ζωή. Μια καλή επιλογή όχι για να ελέγξετε τα νεύρα σας αλλά για να ξεσπάσουν αυτές οι ενέργειες είναι να βρεθείτε με ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο διαφέρετε.

 

Σήμερα θα έχετε τάσεις να ελέγξετε τους γύρω σας και θα το κάνετε υπόγεια και χειριστικά. Πολύ πιθανό να το κάνετε μέσω συμβουλών προς τους άλλους, που όμως δε θα βασίζονται στο όφελος που θα αποκομίσουν, αλλά σε δικά σας απωθημένα ή συμφέροντα. Το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στο Σκορπιό σας θέλουν χαρούμενους και κοινωνικούς. Θα έχετε τη διάθεση να εκφραστείτε ζεστά απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα και προμηνύεται ένα απολαυστικό βράδυ για τα ερωτικά σας.

 

Μια δύσκολη μέρα για τους παντρεμένους εκπρόσωπους του ζωδίου αφού καλείστε να διαχειριστείτε την επιρροή ανθρώπων και καταστάσεων εκτός της συζυγικής σας σχέσης, που όμως έχουν τη δύναμη να προκαλέσουν εντάσεις. Ενδεχομένως τα πεθερικά σας ή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των συντρόφων σας να είναι αυτές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή σύγκρουσης. Είτε είστε παντρεμένοι είτε απλά σε σχέση η λύση στην ένταση δε βρίσκεται σε κάποιον τρίτο αλλά σε αλλαγές που μπορείτε να συμφωνήσετε από κοινού οι δυο σας πράγμα μάλιστα που προς το βράδυ ευνοείται κιόλας.

 

Αφήστε κατά μέρους σήμερα τη ζήλια ή την εμπάθεια που μπορεί να έχετε για άτομα που περιβάλλουν τους αγαπημένους σας, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει ακόμα και σε βίαια ξεσπάσματα για τα οποία όταν θα έρθετε στα λογικά σας θα μετανιώσετε. Μόνο που η ζημιά θα έχει ήδη γίνει και οι αγαπημένοι σας πολύ πιθανόν να δουν μια πλευρά σας που δεν μπορούν να την ανεχτούν, αφού εκτός του ότι μπορεί να τους αδικεί και να τους πληγώνει, μπορεί και να τους κάνει να σας νιώσουν σαν ξένο, σαν έναν άνθρωπο που δεν ξέρουν τόσο καλά και να μπουν σε μια διαδικασία «απόρριψης-αποδοχής» που καθόλου δε σας αρέσει.

 

Ένα από τα πράγματα που θα τεστάρει για εσάς το τετράγωνο Ηλιου-Άρη είναι το κατά πόσο νιώθετε ελεύθεροι και δημιουργικοί στις συνεργασίες σας προκειμένου να προσφέρετε όσα θα θέλατε και να μπορέσετε να νιώσετε ικανοποιημένοι. Από την άλλη σήμερα κινείστε με μυστικοπάθεια, αλλά και αποφασιστικότητα προσπαθώντας να γοητεύσετε αυτούς που έχουν κάνει την καρδιά σας να χτυπάει πιο δυνατά. Βάλτε όμως ένα όριο, γιατί εύκολα μπορείτε να παρεκτραπείτε σε κυνικότητες που θα έχουν ως συνέπεια να πάει στράφι η όλη προσπάθεια.

 

Ο λαός, η ψυχολογία, οι σοφοί της αρχαιότητας, όλοι έρχονται να συμφωνήσουν και να σας δώσουν μια πληροφορία που θα πρέπει να την λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν. Αυτή δεν είναι άλλη απ’ το ότι άνθρωπος που τσιγκουνεύεται στα λεφτά, τσιγκουνεύεται και στα συναισθήματα. Μάλλον ο τσιγκούνης είστε εσείς σήμερα κι επειδή η παραπάνω πληροφορία είναι γνωστή σε όλους μπορεί να είναι μάταιο να πείσετε για τα συναισθήματα σας ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τα καβούρια που φαίνονται να κουνιούνται στην τσέπη σας.

 

Ούτως ή άλλως τις τελευταίες μέρες θα έχετε παρατηρήσει ότι πιθανόν τα λόγια σας να παρερμηνεύονται και να έχετε να διαχειριστείτε συνεχώς παρεξηγήσεις. Κι αν όχι, σήμερα οι αντιπαραθέσεις στη δουλειά χρειάζονται απλώς μια σπίθα για να ξεκινήσουν και να εξελιχθούν σε πυρκαγιά. Συγκρατείστε τα νεύρα σας απέναντι στους υφισταμένους σας. Επίσης δεν είναι μέρα για να δείξετε την αγάπη σας για τα αδέσποτα ζώα αφού μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια επίθεση.

 

Δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, αλλά σήμερα πρέπει να το κάνω. Πρέπει και πάλι να είστε πολύ προσεκτικοί στα ρίσκα τα οποία προτίθεστε να πάρετε, κυρίως σε αυτά που αφορούν οικονομικά ζητήματα και τυχερά παιχνίδια, αλλά και σε αυτά που μπορεί να μεταφράζονται σε συναισθηματικές επενδύσεις για έρωτες και πάθη χωρίς ουσία. Όσο μεγάλο κι αν είναι το συναισθηματικό φορτίο μέσα σας, αντιμετωπίστε το όχι σαν κάτι που πρέπει να εκτονωθεί, αλλά σαν κάτι πολύτιμο που ψάχνει τους κατάλληλους αποδέκτες.

 

Ενδεχομένως σήμερα να προσπαθήσετε να κλείσετε κάποιες υποθέσεις που σας ταλανίζουν καιρό με βίαιο τρόπο. Να τις κλείσουμε για να τις κλείσουμε δηλαδή. Με όποιο τρόπο, με όποιο κόστος αρκεί να τις κλείσουμε. Έτσι όμως θα είναι σαν να κάνετε υποχωρήσεις που αν είχατε την ψυχραιμία και την υπομονή να διαχειριστείτε την κατάσταση, δε θα τις κάνατε. Ακόμα μπορεί να πουλήσετε γη ή άλλα πράγματα αξίας σε τιμή πολύ μικρότερη από αυτή που θα μπορούσατε.

 

Σήμερα έχετε την τάση να λειτουργήσετε αυτοκαταστροφικά και το κακό είναι ότι μπορεί να μην το καταλάβετε μέχρι να το δείτε στην πράξη. Και όταν λέω στην πράξη εννοώ ότι μπορεί να πείτε λόγια που ξέρετε ότι δε θα έπρεπε να πείτε, να επιλέξετε να αρνηθείτε μια πρόταση που θα μπορούσε να σας ανοίξει άλλους δρόμους ή ακόμα και να φερθείτε απρόσεκτα χειριζόμενοι μηχανήματα που απαιτούν προσοχή. Ευτυχώς το βράδυ θα έχετε τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσετε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και ας ελπίσουμε ότι… θα μαζεύεται το πράμα.

 

Αυτό που θα πρέπει να σκεφτείτε καλά σήμερα είναι τις δεσμεύσεις που μπορεί να κρύβουν και τις θυσίες που μπορεί να απαιτούν οι στόχοι σας. Είστε σίγουροι ότι έχετε το σθένος και την υπομονή να τους φτάσετε ως το τέλος ή υπάρχει σημαντικός κίνδυνος να εγκαταλείψετε στην πορεία; Οι απαντήσεις είναι σημαντικές και γιατί θα σας προφυλάξουν από το ξόδεμα ενέργειας και χρόνου απ’ τη ζωή σας για κάτι που μπορεί όλοι να το βλέπουν ωραίο, αλλά εσείς να μην το πιστεύετε και να μη σας γεμίζει πραγματικά.

 

Για εσάς σήμερα μπορεί να προκύψουν σημαντικά οφέλη αρκεί να συγκρατήσετε τις όποιες εγωιστικές τάσεις μπορεί να σας κυριεύσουν. Αν προτάξετε το προσωπικό συμφέρον η «σφαλιάρα» μπορεί να είναι δυνατή. Αν όμως χρησιμοποιήσετε σωστά όλη αυτή την ενέργεια που θα έχετε τότε οι εξελίξεις θα είναι πολύ βοηθητικές, αφού θα ξεκαθαρίσουν κάποια διλήμματα και θα είστε σε θέση να κάνετε τις επιλογές εκείνες που είναι πραγματικά ικανές να σας εξελίξουν στην κατεύθυνση που θέλετε.

 

Για περισσότερες εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη πάτησε εδώ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | Αστρολόγος

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *