Ζώδια – Τρίτη 27 Νοεμβρίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Μόνο βαρετή δεν τη λες την Τρίτη, αφού είναι ιδιαίτερα συναισθηματική και όταν μιλάμε για συναίσθημα μιλάμε για κάτι δυναμικό που αλλάζει διαρκώς. Επίσης όμως έχει και πολλές ευκαιρίες. Ίσως ξεκινήσει λίγο ανάμεικτα αφού από τη μία θα υπάρχει η τάση να συμπεριφερθούμε με στοργή και κατανόηση, αλλά στην πορεία θα νομίζουμε ότι κάπου το εκβιάσαμε και θα μας βγει μια αντίδραση απέναντι στους άλλους και κυρίως σε όσους προσπαθήσουν να μας πουν τις συμβουλές ή τη γνώμη τους. Μην ανησυχείτε όμως, πιείτε ένα καφεδάκι να ανοίξει το μάτι και μαζί θα ανοίξει και το στόμα σας. Ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ερμή στον Τοξότη με τους πιο έξυπνους να κλείνουν το στόμα τους και ν’ ανοίγουν τα αυτιά τους, αφού σήμερα ή που θα προδοθείς ή που θα μάθεις πράγματα που δεν ήθελαν οι άλλοι να ξέρεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και αρχίζει τα τρίγωνα με Δία, Ερμή, αλλά και Ήλιο αυξάνοντας τις φιλικές προσεγγίσεις και ευνοώντας την κατανόηση και την προσφορά ανάμεσα μας.

Για εσάς η στοργή αλλά και η επαναστατικότητα του πρωινού σχετίζονται άμεσα με τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Κι όταν ξεκινάς με τέτοιες αντιθέσεις απ’ το σπίτι, πως να μην έχεις τάσεις φυγής; Αφού κοιτάξεις να πάρεις ανασούλες και να ηρεμίσεις για να μην ξεσπάσεις, και μάλιστα εντελώς εγωιστικά και κομπλεξικά, σε ανθρώπους που δε σου φταίνε τίποτα, το απόγευμα θα νιώθεις άλλος άνθρωπος. Η ενεργητικότητα και η αυτοπεποίθηση σου χτυπάνε κόκκινο, με αποτέλεσμα να έχεις την ικανότητα επίλυσης ζητημάτων ερωτικής φύσεως, με ικανότητες ταχυδακτυλουργού.

 

Ο μόνος λόγος που θα ήθελα σήμερα να έχω συνάδελφους Ταύρους είναι για να…τους κρατάω στο χέρι. Σήμερα είστε ικανοί να μιλήσετε για άλλες δουλειές που μπορεί να ψάχνετε, για τα σεξουαλικά σας, αλλά και γενικά για πολύ βαθιά και προσωπικά σας ζητήματα. Αν μη τι άλλο κοιτάξτε να τα πείτε σε άτομα που να έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι άξια της εμπιστοσύνης σας. Ακόμα καλύτερα πνίξτε τα μέσα σας, γιατί οι μετά τη δουλειά ώρες κρύβουν στιγμές που όλα αυτά θα μπορέσετε να τα εκφράσετε εκεί που πρέπει, όπως πρέπει, αν με καταλαβαίνετε…

 

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι από σας μια τέτοια μέρα δεν έχω απαίτηση να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Και να θέλατε δηλαδή, δεν μπορείτε. Η μέρα λοιπόν σας θέλει κοινωνικούς και έχει συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε μόνο να συγκρατήσετε τη φλυαρία σας, γιατί ενδέχεται να θέλουν να σας πουν πράγματα που θα σας φανούν πραγματικά χρήσιμα. Από την άλλη θα έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να επιλύσετε μικροπροβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε στη σχέση σας, αρκεί να καταφέρετε να ακούσετε και τον άλλο.

 

Το πρωί τα παίρνετε όλα λίγο προσωπικά και δε χρειάζεται, γιατί μπορεί να αρχίσετε να παλιμπαιδίζετε και στο τέλος θα σας βγουν περισσότερες ανασφάλειες. Το καλό βέβαια με έναν Καρκίνο που συνειδητοποιεί τις ανασφάλειες του είναι ότι το επόμενο δευτερόλεπτο μπορεί να μεταμορφωθεί στον πιο ικανό επαγγελματία, τον πιο άψογο συνεργάτη, σε ένα ρομπότ με συναισθήματα έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση. Κάπως έτσι θα είστε απ’ το μεσημέρι και μετά οπότε είστε έτοιμοι να γίνεται θυσία προκειμένου να νιώσουν καλά όσοι σας περιβάλλουν.

 

Το άγχος που μπορεί να σας διακατέχει το πρωί αποδεικνύεται δημιουργικό, αφού είστε έτοιμοι να βρείτε λύσεις για ο,τι σας απασχολεί, είτε πρόκειται για ερωτικό, είτε για επαγγελματικό ζήτημα. Νιώθετε τόσο ικανοί να πετύχετε τα πάντα – και μόνοι σας, ενώ μπορείτε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας ή μια ιδέα σας σε ευρύτερο κοινό. Η ζεστασιά και η λάμψη σας, σε συνδυασμό με την πολύ καλή ψυχολογία και τη συναισθηματική ισορροπία που αποπνέετε σας κάνουν να δημιουργείτε την εντύπωση πως ναι, έχετε το… X-factor, αυτό που μπορεί να σας κάνει σταρ, όπου κινήστε!

 

Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στο σπίτι ή στη δουλειά. Είσαι έτοιμος να κάνεις κινήσεις που να αναδείξουν τις οργανωτικές σου ικανότητες και να δημιουργήσεις την αίσθηση στους άλλους ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν. Πρόσεξε ωστόσο την τάση σου να καταχραστείς την εμπιστοσύνη τους με στόχο να κυριαρχήσεις πάνω τους, γιατί μια επανάσταση μπορεί να σε ρίξει, πριν καλά-καλά προλάβεις να γίνεις «καθεστώς».

 

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σου ανησυχίες σε κινητοποιούν και σε φέρνουν ανάμεσα σε κόσμο που θα μπορούσε να σου φανεί χρήσιμος για την προώθηση των σχεδίων σου. Φρόντισε μόνο όπου πας να είσαι εκεί πριν την ώρα σου, γιατί άντε να εξηγήσεις ότι γενικά είσαι στην ώρα σου, αλλά έχουμε ανάδρομο Ερμή… Επίσης, ευνοείται και η επίλυση κάποιων μικροπαρεξηγήσεων με φίλους, ενώ είναι πολύ καλή μέρα για συγγραφείς ή όσους ασχολούνται με σχετικά πνευματικά επαγγέλματα που θέλουν να παρουσιάσουν το έργο τους.

 

Μέρα ανταμοιβής για όσους Σκορπιούς φάνηκαν ψύχραιμοι χθες, αφού σήμερα θα μπορούν να μιλήσουν πολύ πιο ξεκάθαρα και αποτελεσματικά για τις ανάγκες τους και όσα θεωρούν ότι τους αξίζουν. Έτσι μπορείτε να επαναφέρετε το θέμα μια αύξησης που σας είχαν υποσχεθεί, αλλά δεν την έχετε δει ακόμα στο λογαριασμό σας ή να μιλήσετε με το ταίρι σας για θέματα τα οποία μπορεί να πιστεύετε ότι σας προσβάλλουν ή δε σας κάνουν να νιώθετε ότι σας σέβετε και σας εκτιμάει όπως θα θέλατε.

 

Σημαντική μέρα για να προωθήσετε κάποιο θέμα σπουδών ή κάποιο νομικό ζήτημα, έχοντας κατά νου, ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και οργανωμένοι στο πως θα κινηθείτε. Μην πουλήσετε φθηνά τους κρυμμένους άσους που έχετε στο μανίκι σας. Επίσης, οι λύσεις μπορεί να κρύβονται σε ανθρώπους ή συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Καλή μέρα και για πνευματικές ή αθλητικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα μπορέσετε να νιώσετε σωματική και ψυχική αρμονία.

 

Μια νέα γνωριμία μπορεί να έχει αίσθηση οικειότητας, αφού σας ξυπνάει μνήμες και συναισθήματα του παρελθόντος. Όμως μην πέσετε στην παγίδα να ταυτίσετε τις καταστάσεις, αφού ναι μεν μπορεί η νέα γνωριμία να μοιάζει με κάτι που έχετε ξαναζήσει, αλλά όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Εσείς θα είστε αυτοί που μπορεί να χάσετε απ’ αυτό, αφού θα φανταστείτε πράγματα και θα κάνετε εικασίες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

 

Είναι μια μέρα που ευνοεί κάτι που ένας Υδροχόος ξέρει να κάνει πολύ καλά, την ομαδική δουλειά. Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες και το ομαδικό συμφέρον βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία, με αποτέλεσμα να μπορείς να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου εκείνο που κάνει τους ανθρώπους ενωμένους σαν μια γροθιά να μπορούν να επιτύχουν πολλά περισσότερα σε σχέση με το τι θα μπορούσαν να καταφέρουν σαν μονάδες. Η διορατικότητα σου και η ενσυναίσθηση σου για τις ανάγκες κάθε μέλους είναι τα δύο στοιχεία που πρέπει να εκμεταλλευτείς σήμερα.

 

Η εργατικότητα σου και η προσφορά σου γενικότερα αναγνωρίζονται με το παραπάνω. Είναι μια μέρα που μπορεί να σε φέρει σε θέση ισχύος, όχι επειδή κάποιος αποφάσισε να είναι επιεικής μαζί σου, αλλά επειδή το κέρδισες με την αξία σου. Έχεις κάθε λόγο να νιώθεις υπερήφανος και να χαρείς την επιτυχία σου, όμως μην ξεχνάς ότι πρώτος εσύ πρέπει να σεβαστείς τους κόπους σου που σε έφεραν σε αυτό το σημείο και να μη θεωρήσεις ότι πλέον μπορείς να… αράξεις στις δάφνες σου, γιατί από την κορυφή η κατηφόρα είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο σημείο.

 

Για περισσότερες εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη πάτησε εδώ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | Αστρολόγος

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *