Ζώδια – Πέμπτη 08 Νοεμβρίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Μέρα με μια σημαντική πλανητική αλλαγή η Πέμπτη, αφού ο Δίας επιστρέφει στον Τοξότη δημιουργώντας νέα πεδία ευκαιριών για εξέλιξη και επέκταση σε διαφορετικούς τομείς της ζωής μας για κάθε ζώδιο. Η ζωή γίνεται πιο αισιόδοξη, αποκτάμε γνώσεις που μας εξελίσσουν και εμπειρίες που μας αναπτύσσουν την ανοχή μας και την αποδοχή μας σε οτιδήποτε διαφορετικό. Κατά τ’ άλλα όμως, η μέρα έχει αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις, αφού ξεκινάει με εντάσεις και καταλήγει όμορφα. Αρχικά, λοιπόν, ο θυμός και τα καταπιεσμένα συναισθήματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να εκφραστούν χωρίς να προλάβουμε να τα συνειδητοποιήσουμε και να το ελέγξουμε. Ο εκνευρισμός μας και οι βιαστικές μας κινήσεις δημιουργούν συνθήκες που μπορούν να δημιουργήσουν ατυχήματα. Αργότερα όμως, οι προσωπικές σχέσεις αποκαθίστανται, τα συναισθήματα γίνονται ευχάριστα και η αυτοπεποίθηση τονώνεται.

Είστε από τους πιο επιρρεπείς στην πρωινή αναστάτωση που επιφυλάσσουν τα άστρα, κι επειδή ούτως ή άλλως δε φημίζεστε για την ψυχραιμία σας καλό θα ήταν να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί. Αν μπορούσατε να πάρετε και προληπτικά μέτρα, όπως για παράδειγμα να κάνατε μια προσπάθεια για διαλογισμό, προσευχές ή έστω μερικές βαθιές αναπνοές θα ήταν καλό. Απ’ την άλλη ξεκινάει μια περίοδος στη ζωή σας πολύ ευνοϊκή και σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού θα βρείτε τρόπους να προχωρήσετε στη ζωή σας χωρίς να κουβαλάτε απωθημένα από τις κακοτυχίες του παρελθόντος, ενώ θα έχετε την εύνοια της τύχης σε νομικά ζητήματα, αρκεί να μην το παρακάνετε.

 

Οι σχέσεις σας με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας είναι αυτές που συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο, μόνο που απ’ όσο φαίνεται η προεργασία των προηγούμενων ημερών κούρασε κι εσάς και τους άλλους, επομένως κάποιες συγκρούσεις τις έχει το μενού. Η νέα περίοδος που σηματοδοτεί η σημερινή μέρα θα έχει πολύ θετικές επιρροές στην τσέπη σας, είτε άμεσα, δηλαδή με τη μορφή κάποιας κληρονομιάς που μπορεί να σας έρθει, είτε μέσω της βελτίωσης των οικονομικών του/της συντρόφου σας.

 

Θέματα υγείας μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν τη σημερινή μέρα διδυμάκια. Κι επειδή είπαμε ότι η μέρα έχει εντάσεις, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί τις πρωινές ώρες για να μη μεταφραστούν σε πιο σημαντικά ατυχήματα. Ο νέος κύκλος που ανοίγει σήμερα επηρεάζει ένα πραγματικά κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Έτσι μια νέα σχέση, ένας γάμος, μια νέα συνεργασία, μια νέα φιλία, όποιο κι αν είναι το σενάριο το σίγουρο είναι ότι θα μπουν στη ζωή σας άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα να αποτελέσουν ορόσημα. Προσοχή βέβαια, γιατί μέσα σ’ όλα μπορεί να μπουν και σημαντικοί εχθροί..

 

Τη σημερινή μέρα η δημιουργικότητα σας και ο καινοτόμος τρόπος σκέψεις σας μπορεί να σας χαρίσουν πραγματικά υπέροχα αποτελέσματα. Προσέξτε μόνο μην γίνετε εριστικοί απέναντι στους υπόλοιπους που μπορεί να επηρεάζουν οι όποιες ιδέες σας. Οι ευκαιρίες στην εργασία, είτε αυτό σημαίνει μια δουλειά για όσους είναι άνεργοι, είτε μια προαγωγή ή μια καλύτερη δουλειά για όσους εργάζονται ήδη είναι αυτές που θα ευνοηθούν το επόμενο διάστημα της ζωής σας. Αρπάξτε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, ενώ ταυτόχρονα προσέξτε μην ξεφύγετε στην διατροφή σας.

 

Αν μας διαβάζετε απ’ το κρεβάτι, φροντίστε να σηκωθείτε με ηρεμία και να μην ξεκινήσετε τη μέρα σας με άγχος, αφού τα μικροατυχήματα ή οι καβγάδες είναι αναπόσπαστα κομμάτια της σημερινής μέρας μέχρι το μεσημέρι. Κατά τ’άλλα όμως, η σημερινή μέρα, αλλά και η περίοδος που αυτή σηματοδοτεί αναμένονται να είναι άκρως ερωτικές, δημιουργικές και ό,τι άλλο θετικό μπορείτε να σκεφτείτε. Ευνοείστε αν θέλετε να αποκτήσετε κάποιο παιδί το επόμενο διάστημα, ενώ αν έχετε ήδη παιδιά θα μπορέσετε να χαρείτε περισσότερο χρόνο μαζί τους. Ευνοείται επίσης και το λελογισμένο ρίσκο στα τυχερά παιχνίδια. Αλλά όπως σας το είπα, όχι υπερβολές, ε;

 

Εσείς Παρθένοι μου θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί μέχρι το μεσημέρι κυρίως στις μετακινήσεις σας, αφού η δύσκολη όψη που σχηματίζουν Σελήνη και Άρης στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας, θα μπορούσε να επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Απ’ την άλλη η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Το σπίτι μεγαλώνει, είτε μέσω ενός γάμου, είτε με την έλευση νέων μελών. Επίσης, η απόκτηση σπιτιού ή η αλλαγή τόπου κατοικίας είναι επίσης πιθανά σενάρια.

 

Σήμερα Ζυγάκια θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές, αφού αυτές θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημείο σύγκρουσης. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και όπου κυκλοφορείτε, αφού ενδεχόμενες απώλειες θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη δυσαρέσκεια σας. Από την άλλη ξεκινάει μια περίοδος από την οποία μπορείτε να βγείτε πραγματικά ωφελημένοι, αφού το ενδεχόμενο σπουδών ή επιμόρφωσης θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε βήματα στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν άλλες δυνατότητες εξέλιξης. Ενδεχομένως να θελήσετε να κάνετε και κάποια κίνηση για αγορά μεταφορικού μέσου.

 

Ο θυμός και τα αρνητικά συναισθήματα είναι κακός σύμβουλος σήμερα. Προσπαθείτε να είστε εγκρατείς και να παίρνετε καμιά ανάσα πριν αντιδράσετε στα λόγια των άλλων. Σήμερα κλείνει για σας ένας όμορφος κύκλος με το Δία στο ζώδιο σας, ανοίγει όμως ένας άλλος, που έχει αφενός ευκαιρίες οικονομικού χαρακτήρα, αφετέρου δε ευνοεί τη διαμόρφωση συνθηκών τέτοιων που θα μπορείτε να νιώθετε και συναισθηματικά ασφαλείς. Αγοραπωλησίες ακινήτων, μετοχών, αλλά και αντικειμένων πολυτελείας είναι στα πιθανά σενάρια, όπου όμως να θυμάστε ότι είναι πολύ εύκολο να ξεφύγετε…

 

Κανονικά πρέπει να σας πω για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που μπορεί να έχει η μέρα για σας, τα λόγια από συγγενής κλπ, αλλά πείτε ότι σας τα είπα και άμα μπορείτε να είστε προσεκτικοί. Κατά τ’ άλλα όμως η σημερινή μέρα είναι μια γιορτή για σας, αφού για τους επόμενους 13 σχεδόν μήνες ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, και θα σας δώσει πολλές και μεγάλες δόσεις χαράς, αυτοπεποίθησης, τύχης, εξέλιξης και επιτυχίας σε ό,τι σας ενδιαφέρει. Ωστόσο να θυμάστε ότι στο αίμα σας τρέχει μια ιδιότητα που λέγεται υπερβολή και καλό θα είναι να την ελέγξετε όσο μπορείτε, γιατί ούτε ο κόσμος θα έρθει τούμπα, ούτε εσείς θα έχετε άλλοθι για τα πάντα.

 

Αποφύγετε τα πολλά πολλά με τον/την σύντροφο σας μέχρι το μεσημέρι, αφού η συνεννόηση θα είναι πιο δύσκολη. Αν έχετε θέματα να λύσετε αφήστε τα για αργότερα, οπότε και θα μπορείτε να επιδείξετε μεγαλύτερη κατανόηση. Από την άλλη ανοίγει ένας κύκλος που μπορεί να θελήσετε να κλειστείτε περισσότερο στον εαυτό σας, να κάνετε έναν απολογισμό και να συνειδητοποιήσετε τι σας ικανοποιεί πραγματικά και για ποια πράγματα θα παλέψετε όταν θα κλείσει. Ευνοούνται όμως εργασιακά και θέματα υγείας.

 

Είστε λίγο πιο ευαίσθητοι και ευέξαπτοι μέχρι το μεσημέρι. Οι ρυθμοί που κινείστε τους τελευταίους μήνες σας έχουν μετατρέψει σε μηχανές. Πάρτε λίγο χρόνο να καταλάβετε τι σας συμβαίνει, γιατί μπορεί να πληρώσει κάποιος τα σπασμένα και άδικα μάλιστα. Εξάλλου έρχονται πολύ καλύτερες μέρες. Μέρες που το φλερτ, ο έρωτας και η εύνοια της τύχης θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο όμορφη και δημιουργική. Και κάτι αγαπημένο σας…ευνοείτε γενικά η κοινωνικοποίηση σας και η συμμετοχή σας σε συλλογικές οντότητες. Σκεφτείτε απλά με τι θέλετε να ασχοληθείτε.

 

Αν δεν αγχώνεστε με κάποιο ταξίδι που θα θέλατε να προγραμματίσετε και δε σας βγαίνει, αγχώνεστε με θέματα που αφορούν την εξέλιξη σας και δεν πρέπει. Δεν πρέπει γιατί αφενός δεν ενδείκνυται η μέρα μέχρι το μεσημέρι και αφετέρου γιατί λίγο αργότερα ανοίγει για σας ένας νέος κύκλος που θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχθείτε όπως πραγματικά θέλετε. Γάμους; Παιδιά; Απόκτηση ή αλλαγή κατοικίας, Προαγωγή; Όλα τα σενάρια στο τραπέζι από τούδε και στο εξής. Μια αίσθηση του μέτρου, παρόλο που δε φημίζεστε γι’ αυτήν θα σας ήταν πολύ χρήσιμη και προστατευτική.

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *