Ζώδια – Πέμπτη 01 Νοεμβρίου

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

Τι καλύτερο απ’το να ξεκινάς το μήνα και τη μέρα σου με νεύρα και εντάσεις; Παρόλο που η Αφροδίτη, έστω και ανάδρομη, επέστρεψε στο Ζυγό, και μια ευγένεια παραπάνω την έχει, δεν ξέρει τι ακριβώς της φταίει και τι θέλει. Φροντίστε να αποφύγετε τους καβγάδες, γιατί είναι πολύ πιθανό πίσω από το θυμό σας να μην κρύβεται το δίκιο σας, αλλά ο πληγωμένος εγωισμός σας. Μάλιστα, επειδή προς το τέλος της μέρας τα συναισθήματα γλυκαίνουν και είναι ευκολότερο να επιδείξουμε μια πιο θετική στάση απέναντι στα πράγματα, καλό θα είναι να προνοήσετε για να σας μείνει χρόνος για πολύ πιο ευχάριστες ασχολίες απ’ το να εξηγείτε και να απολογείστε. Σε κάθε περίπτωση η ψυχραιμία σήμερα μπορεί να αποδειχτεί ο καλύτερος σας σύμμαχος, αφού είτε θα σας προστατέψει από μια μανία να ξοδέψετε το μισθό που δεν πρόλαβε να μπει στην τσέπη σας, είτε θα σας επιτρέψει να έχετε καθαρό μυαλό στην προσπάθεια σας να βρείτε λύσεις για να καλύψετε τα ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν.

 

Σίγουρα έχετε κάθε λόγο να νιώθετε μπερδεμένοι από τη συμπεριφορά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Η λύση όμως ίσως δεν κρύβεται σε ενδεχόμενες εξηγήσεις που μπορεί να σας δώσει, αλλά μέσα σας, αφού χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε κατά πόσο όντως σας ενδιαφέρει. Επαγγελματικά είναι λίγο δύσκολο να συγκεντρωθείτε σήμερα γι’ αυτό καλύτερα να χαρείτε την πρώτη μέρα του μήνα χωρίς πίεση και άχαρες διεκπεραιωτικές δουλειές, αλλά με πιο δημιουργικές.

 

Ανοιχτά μέτωπα και στο σπίτι και στη δουλειά, γι’αυτό ένα-ένα. Μόνο που όσο και να σε βόλευε το να ασχοληθείς πρώτα με τις απαιτήσεις του/της συντρόφου σου, των παιδιών σου ή ακόμα και του ίδιου του σπιτιού σου, υπάρχουν θέματα στη δουλειά που οι προσωρινές λύσεις με τις οποίες προσπάθησες να τα αντιμετωπίσεις έληξαν και πρέπει να σκεφτείς νέες, πιο αποτελεσματικές και πιο μακροπρόθεσμες.

 

Ένα φλερτ που πιστεύατε ότι είχε λήξει άδοξα είναι πολύ πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του και να σας αναστατώσει. Επειδή είναι αμφίβολο και πάλι το κατά πόσο θα έχει διάρκεια, καλύτερα να το προσεγγίσετε επιφυλακτικά ή με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι την προηγούμενη φορά, αν θέλετε να έχετε διαφορετικά αποτελέσματα.

 

Μην αφήσετε την όποια οικονομική πίεση να καθορίσει την κατάσταση που επικρατεί στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά ούτε και τις επιλογές σας. Κινηθείτε με υπομονή, διαμορφώστε το χώρο σας με τρόπο που να νιώθετε καλά μέσα σ’αυτόν και θα μπορέσετε να νιώσετε καλύτερα και με τους ανθρώπους γύρω σας, αλλά και να πάρετε αποφάσεις που θα σας ικανοποιήσουν περισσότερο.

 

Αντί να αναλώνεστε με το τι δίνετε και κατά πόσο το αναγνωρίζουν οι άλλοι ή με το πόσο προσπαθείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αλλά η άλλη πλευρά δεν κάνει τα ίδια βήματα με εσάς καλύτερα να ασχοληθείτε με μια ιδέα που αφορά τη δική σας εξέλιξη. Αναζητήστε τις πληροφορίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να την κάνετε πιο συγκεκριμένη και να την υλοποιήσετε.

 

Μπορεί σήμερα να νιώθεις μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια και περισσότερη κούραση, γι’ αυτό καλό θα είναι να δώσεις στον εαυτό σου το χρόνο που χρειάζεται. Εξάλλου είναι πιθανό να φτιάξει η διάθεση σου με κάποια χρωστούμενα που βρίσκουν το δρόμο της επιστροφής για την τσέπη σου. Επίσης, η επαφή με καλούς φίλους και ανθρώπους που εμπιστεύεσαι θα μπορούσε να σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

 

Η μέρα απαιτεί να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, γιατί μπορεί αρχικά να μην ευνοεί τις αρμονικές διαπροσωπικές επαφές, ωστόσο αργότερα ενδείκνυται για κοινωνικές συναναστροφές και πρέπει να τιμήσετε την Αφροδίτη που επέστρεψε στο ζώδιο σας. Στη δουλειά σας αποφύγετε να αναλάβετε ευθύνες που μπορεί να σχετίζονται με χρήματα άλλων, γιατί εύκολα μπορεί να βγείτε μπλεγμένοι.

 

Σας απασχολεί πολύ το πώς σας βλέπουν οι άλλοι, αν η εικόνα σας είναι αψεγάδιαστη κι αν αναγνωρίζουν όσα έχετε πετύχει. Κι αν τα αναγνωρίζουν σας θαυμάζουν ή σας φθονούν; Ό,τι άποψη κι αν έχουν έχετε τόσες εκκρεμότητες να διευθετήσετε που θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να τις προχωρήσετε, αν δε θέλετε να τους δώσετε πάτημα. Στις «εκκρεμότητες» συμπεριλαμβάνονται και οι κρυφές ερωτικές, με τις οποίες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν θέλετε να αποφύγετε τα… μπλεξίματα.

 

Ναι, εσύ μπορεί να είσαι από αυτούς που εκνευρίζουν τον κοσμάκι σήμερα, γιατί οι άλλοι μπορεί να καίγονται, εσύ όμως ξέρεις ότι έφτασε ο πολυπόθητος Νοέμβρης που θα υποδεχτείς τον «μπαμπάκα» Δία σπίτι, και ήδη σκέφτεσαι ταξίδια, έρωτες, καριέρες, αστρολογίες, φιλοσοφίες… Και δεν είναι που τα σκέφτεσαι, τα βροντοφωνάζεις κιόλας. Προστάτευσε μας από την «άξεστη» πλευρά σου το πρωί, να περάσουν τα δύσκολα, και μετά κάνε ό,τι θες.

 

Η οικονομική αβεβαιότητα ταράζει αρκετά, τις ήδη διαταραγμένες, από τις απαιτήσεις του/της συντρόφου σου, ισορροπίες σου. Επειδή και πάλι το βάρος θα πέσει στα θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, φρόντισε να αρχίσεις να εξομαλύνεις λίγο τα πράγματα, γιατί ήδη δημιουργείται παρασκήνιο και ενδεχομένως να λέγονται λόγια πίσω από την πλάτη σου, επομένως λίγη οικογενειακή γαλήνη θα σου χρειαστεί.

 

Ένα ταξίδι που σου είχε καρφωθεί στο μυαλό εδώ και καιρό, αλλά δεν έκανες κάτι ως τώρα…; Ε, τώρα επανέρχεται και καλά θα κάνεις να τσεκάρεις τι παίζει με τα εισιτήρια. Στα σχέδια σου εννοείται ότι θα συμπεριλάβεις και το έτερον ήμισυ, για να έχεις κάτι να πεις καλό να πεις όταν θα γυρίσεις το βράδυ σπίτι, ικανό να σας φέρει κοντά. Κι αν θες να φερθείς ακόμα πιο Υδροχοΐστικα, μίλα για τα σχέδια σου να φύγετε τα δυο σας, χωρίς εισιτήριο επιστροφής.

 

Όσο χάλια κι αν γίνουν τα νεύρα σου σήμερα, δε σε λυπάμαι. Εκτός αν η πηγή τους είναι κάποιο πρόβλημα υγείας, που είναι στο πλάνο. Κατά τ’αλλα, αφότου ασχοληθείς, και μάλιστα παραγωγικά, με τη δουλειά σου,σε περιμένει ένα πολύ ενδιαφέρον βράδυ. Μετά από αυτό καταλαβαίνω ότι δε σε ενδιαφέρει και πολύ που θα στο πω, αλλά μπορεί να επανεξετάσεις το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας που δεν ευοδώθηκε στο πρόσφατο παρελθόν.

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *