Χρήστος Δάντης – «Με Έχω Ικανό» | Νέο τραγούδι

Ο Χρήστος Δάντης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Με Έχω Ικανό».

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης πάντα αιφνιδιάζει με κάθε επόμενο βήμα του. Η φωνή του τώρα έχει την αλήθεια που καθηλώνει και αφοπλίζει. Η μουσική του είναι η έκφρασή του, το συναίσθημά του πάνω στα λόγια, ο δικός του τρόπος να κοιτάζει στα μάτια.

Δοκιμάζει διαρκώς τα όρια του και τις αντοχές του και ως καλλιτέχνης επιμένει και δουλεύει σκληρά για να φτιάχνει πάντα πρωτότυπη και αυθεντική μουσική και τραγούδια.

Ένας συνθέτης που κάθε φορά αποφεύγει με επιτυχία την παγίδα της επανάληψης, ένας τραγουδιστής που ακούει, υπακούει και εκτελεί μέσα σε μία άναρχη διαδικασία.

Ο έμπειρος καλλιτέχνης βρίσκεται σε ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο, αφού γράφει τραγούδια για συναδέλφους τους, που γίνονται μεγάλες επιτυχίες, με τελευταία παραδείγματα το «Δε Σ’ Αγαπάω» και το «Για Παράδειγμα» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Το νέο single του Χρήστου Δάντη έχει τον τίτλο «Με Έχω Ικανό», τη μουσική που έχει γράψει ο ίδιος και τους στίχους που έχει δώσει ο στενός συνεργάτης του, Νίκος Σαρρής. Ένα ακόμα προσωπικό στοίχημα και ο τίτλος του το δηλώνει με τρόπο ειλικρινή έως και εξομολογητικό.

Το «Με Έχω Ικανό» κυκλοφορεί από την Digital Ray Records.

 

Πηγή


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *